ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ GELDORF HM6092 ΜΕΤΑΛΛΟ&ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΠΑΝΙ ΣΕ ΚΑΦΕ Φ260x245Υεκ.

HM6092

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

59,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Η ομπρέλα GELDORF είναι μια πολυτελής πρόταση για κάθε εξωτερικό χώρο. Ο σκελετός είναι μεταλλικός σε σκούρο ΚΑΦΕ χρώμα, ενώ το μεγάλο σκίαστρό της είναι πολυεστερικό σε ΚΑΦΕ χρώμα. Το χαρακτηριστικό της ομπρέλας είναι ότι παρά το επιβλητικό της μέγεθος, ανοίγει πανεύκολα με μηχανισμό τροχαλίας στο πτυσσόμενο μπράτσο από το οποίο κρέμεται το σκίαστρο. Η βάση είναι 4-νυχη και, φυσικά, θα πρέπει να βιδώνεται στο έδαφος για να συγκρατεί το βάρος της ομπρέλας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Σκίαστρο: Φ260εκ
Ύψος: 245 εκ.
Μήκος: 297 εκ. (σύνολο μαζί με το μπράτσο σε πλήρη ανάπτυξη)

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η σκίαση γίνεται με αδιάβροχο πολυεστερικό ύφασμα. Ο πολυεστέρας είναι ένας γενικευμένος όρος για οποιοδήποτε ύφασμα, το οποίο κατασκευάζεται με νήματα ή ίνες πολυεστέρα και, ουσιαστικά, είναι ένα είδος πλαστικού. Οι ίνες πολυεστέρα είναι πολύ ισχυρές και ταυτόχρονα ελαφριές. Ο πολυεστέρας είναι πολύ ανθεκτικός σε πολλές χημικές ουσίες, σε συρρίκνωση και τέντωμα. Δεν κάνει «ρυτίδες» και διατηρεί το αρχικό του σχήμα για πολύ καιρό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα συνήθως είναι αρκετό για το καθάρισμα, αλλά αποφύγετε την χρήση χημικών καθαριστικών. Το πολυεστερικό ύφασμα είναι εύκολο στη φροντίδα επίσης, γιατί είναι ύφασμα ταχείας ξήρανσης και μπορεί να πλυθεί και να στεγνώσει στον αέρα γρήγορα.

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ:
•Εντυπωσιακή κι επιβλητική εμφάνιση
•Ευκολία στο άνοιγμα-κλείσιμο
•Μεγάλο μέγεθος που προσφέρει σκίαση σε μεγάλο χώρο

*Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακές συσκευασίες
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: