DELONGHI NESPRESSO ENV90.A VERTUO POP BLUE ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ

ENV90.A

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

69,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κούπας για κάθε γούστο
Η εκχύλιση του καφέ περνά σε νέα διάσταση με τη μηχανή καφέ Nespresso Vertuo Pop. Τέσσερα μεγέθη κούπας καφέ στη διάθεσή σας με ένα απλό άγγιγμα: εκρηκτικοί Espresso (40ml ο μονός, 80ml ο διπλός), ισορροπημένοι Gran Lungo (150ml) και κλασικοί Signature Mug (230ml). Καφές σφραγισμένος σε κάψουλα για να τον απολαύσετε φρεσκοεκχυλισμένο: από τη φάρμα του καφέ κατευθείαν στην κούπα σας.

Τεχνολογία Centrifusion™
Χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion™ της Nespresso, η μηχανή καφέ Vertuo Pop απελευθερώνει τις γεύσεις και τα αρώματα που ξεχωρίζουν σε κάθε χαρμάνι, περιστρέφοντας τον αλεσμένο καφέ σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo έως και 4.000 φορές το λεπτό. Κατευθείαν στην κούπα σας και με την υπέρτατης ποιότητας κρέμα. Σας σερβίρουμε έναν αριστοτεχνικά εκχυλισμένο καφέ, κάθε φορά.

Κάθε κάψουλα αναγνωρίζεται από ένα διαφορετικό barcode
Εκχυλισμένος καφές τώρα σημαίνει και ειδικά παρασκευασμένος καφές με τη μηχανή Vertuo Pop. Το έξυπνο σύστημα εκχύλισης της Nespresso αναγνωρίζει την κάψουλα Vertuo που έχετε επιλέξει από το barcode που αναγράφεται και προσαρμόζει ανάλογα τις παραμέτρους εκχύλισης. Δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Απλά πιέστε το κουμπί και απολαύστε το αποτέλεσμα της εκχύλισης κάθε φορά.

Μόνο με ένα άγγιγμα
Με μόνο ένα κουμπί, η μηχανή καφέ Vertuo Pop της Nespresso σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αναρίθμητες δυνατότητες στην εκχύλιση του καφέ. Ενδώστε σε έναν κλασσικό Signature Mug ή απολαύστε τους εκρηκτικούς Espresso. Κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo εξάγεται αυτόματα με το άνοιγμα της κεφαλής. Και μπορείτε να προσαρμόσετε το στήριγμα της κούπας σε τρεις θέσεις ή ακόμη και να το αφαιρέσετε τελείως.

Καφετιέρα με νέα πατενταρισμένη τεχνολογία εκχύλισης: CENTRIFUSIONtm
Νέα ειδική κάψουλα Nespresso με αναγνώριση γραμμωτού κώδικα - barcode
4 cup sizes: Espresso (40ml), Double Espresso (80ml.) , Gran Lungo (150ml), Mug (230ml)
Χειροκίνητο ανοιγμα και κλείσιμο θήκης κάψουλας
Αυτόματη εξαγωγή κάψουλας
Δοχείο νερού 0.56l 
Συνδεσιμότητα για ενημέρωση λογισμικού
Ισχύς: 1260W
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ):13,6x42,6x25

Προτεινόμενα

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: