TOYOTOMI UMI UTN/UTG-09AP R32 ECO DC INVERTER ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ 9000 BTU Α++/A+

UTN/UTG-09AP

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

489,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Τύπος:Τοίχου
Τύπος λειτουργίας:Inverter
Ονομαστική απόδοση:9.000 BTU/h
Εύρος θερμικής απόδοσης:2.047 - 12.624 BTU/h
Εύρος ψυκτικής απόδοσης:2.047 - 11.601 BTU/h
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης:A++
Ενεργ/κή Κλάση για Θερμή Ζώνη:A+++
Κλιματιστικό Toyotomi Umi UTN/UTG-09AP ονομαστικής απόδοσης 9.000 BTU για να έχει πάντα o έως 18 m² χώρος σου την τέλεια θερμοκρασία!

Η ενεργειακή κλάση ψύξης A++ με εύρος απόδοσης 2.047 - 11.601 m² και θέρμανσης Α+++ με εύρος απόδοσης 2.047 - 12.624 m² εξασφαλίζει δροσιά ή ζεστασιά, ανάλογα με την εποχή! Παράλληλα, ο Inverter τύπος λειτουργίας του ανεβάζει την απόδοση και εξοικονομεί στην κατανάλωση ενέργειας!

Διατήρησε τη συσκευή σου καθαρή χωρίς κόπο με το σύστημα αυτοκαθαρισμού που διαθέτει και απόλαυσε καθαρή ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από τη σκόνη, χάρη στον ιονιστή που διαθέτει!
Με το voice control μπορείς να αλληλεπιδράς με το κλιματιστικό, χρησιμοποιώντας τη φωνή σου! Οι ρυθμίσεις του και η ενεργοποίηση - απενεργοποίηση γίνεται ακόμα πιο εύκολα, καθώς οι voice assistants λαμβάνουν τις εντολές σου και κάνουν κάθε επιθυμία σουπράξη!
Ξέχνα τις χρονοβόρες διαδικασίες καθαρισμού του κλιματιστικού και εξασφάλισε καθαρό αέρα, χωρίς κόπο! Η συσκευή διαθέτει κουμπί αυτοκαθαρισμού που απομακρύνει τη σκόνη και αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και βλαβερών μικροοργανισμών, χαρίζοντας σου καθαρό και φρέσκο αέρα μέσω της αποστείρωσης του εσωτερικού στοιχείου που πραγματοποιείται στους 55 °C!
Η περσίδα είναι στη τέλεια θέση, η θερμοκρασία είναι στα ιδανικότερα επίπεδα, ο αέρας έχει την κατάλληλη ροή και το sleep mode είναι ενεργοποιημένο για να σου εξασφαλίσει τον πιο ξεκούραστο ύπνο! Διασφάλισε ότι τίποτα δεν θα διαταράξει της «εναρμονισμένες» ρυθμίσεις «κλειδώνοντας» τις επιλογές σου μέσω της λειτουργίας «Lock»!
Τώρα έχεις τον έλεγχο της συσκευής σου από απόσταση αφού μπορεί να συνδεθεί σε Wi-Fi! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό ή το tablet σου και από εκεί να κάνεις τις ρυθμίσεις που επιθυμείς, από όπου και αν βρίσκεσαι!
Ανέπνευσε ελεύθερα χάρη στον ιονιστή Active Carbon με προφίλτρο υψηλής πυκνότητας που διαθέτει το κλιματιστικό σου! Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές, τη μούχλα, τα βακτήρια και τα ακάρεα και δημιουργεί την καθαρότερη ατμόσφαιρα στο χώρο σου!
Πέτυχε την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο σου σε χρόνο dt, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία turbo του κλιματιστικού σου!
Διαθέτει έξυπνη απομνημόνευση της θέσης της περσίδας προκειμένου να «αυτορυθμίζεται» στην προεπιλεγμένη ιδανική θέση, κάθε φορά που εκκινείς τη συσκευή!
Σε περίπτωση που λείπεις από το σπίτι σου για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα η λειτουργία 8°C διασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία και χαμηλή κατανάλωση για να μην παγώνει το σπίτι!
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, όταν το ρεύμα επανέλθει το κλιματιστικό επαναλειτουργεί αυτόματα στις ρυθμίσεις που είχε από πριν. Ευκολία στον «αυτόματο»!
Βάλε το κλιματιστικό σου σε sleep mode, ώστε να διατηρήσεις τη βέλτιστη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου και να εξασφαλίσεις την άνεση των κινήσεών σου!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ : Toyotomi
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 9000 btu/h

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: