JBL Tune Beam In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Μαύρα

JBLTBEAMBLK

2-4 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

74,95€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Τα ακουστικά JBL Tune Beam απευθύνονται κυρίως σε ανθρώπους που επιθυμούν μια ασύρματη ακουστική εμπειρία με υψηλή ποιότητα ήχου. Αυτά τα ακουστικά είναι κατάλληλα για χρήση με κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth. Με τη χρήση των ακουστικών JBL Tune Beam, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ακριβή και ισορροπημένη απόδοση ήχου για μουσική, βίντεο, κλήσεις και άλλες αναπαραγωγές πολυμέσων. Επιπλέον, τα JBL Tune Beam διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για την εύκολη λειτουργία τους ως ακουστικά hands-free για τις τηλεφωνικές συνομιλίες.

Ήχος JBL Pure Bass

Οι έξυπνα σχεδιασμένοι οδηγοί 6 χιλιοστών που ενισχύονται από τον παράγοντα μορφής του stick παρέχουν τον Pure Bass Sound της JBL, ώστε να αισθάνεστε κάθε παλλόμενο ρυθμό.

Bluetooth 5.3 με υποστήριξη ήχου LE

Χάρη στην τεχνολογία Bluetooth επόμενης γενιάς, τα ακουστικά JBL Tune Beam μεταδίδουν ήχο με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε υψηλή ποιότητα. Επιπλέον, το BT 5.3 σας επιτρέπει να μεταδίδεται συγχρονισμένο ήχο ανεξάρτητα σε κάθε ακουστικό, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα από τα δύο ή και τα δύο ακουστικά. Ή μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενο του βίντεο ή της μουσικής σας με έναν φίλο που φοράει ακουστικά, καθώς το BT 5.3 σας επιτρέπει την απρόσκοπτη ροή ήχου σε πολλούς ακροατές. 

Ενεργή ακύρωση θορύβου με Smart Ambient

Ακούστε περισσότερα από αυτά που θέλετε και λιγότερα από αυτά που δεν θέλετε. Η τεχνολογία Active Noise Cancelling σάς επιτρέπει να ελαχιστοποιείτε τους ηχητικούς περισπασμούς. Με το Ambient Aware, μπορείτε να συντονίζεστε με το περιβάλλον σας ανά πάσα στιγμή, ώστε να αισθάνεστε πιο ασφαλείς όταν βρίσκεστε έξω στον κόσμο, ενώ το TalkThru σας επιτρέπει να σταματήσετε για μια γρήγορη συνομιλία χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε τα ακουστικά σας.

Τεχνολογία 4-Mic για καθαρές, καθαρές κλήσεις

Απολαύστε απροβλημάτιστες κλήσεις hands-free σε στερεοφωνικό περιβάλλον. Το Tune Beam είναι εξοπλισμένο με δύο μικρόφωνα, ώστε να ακούγεστε πάντα με απόλυτη καθαρότητα. Μη διστάσετε ποτέ ξανά να απαντήσετε ή να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Και με τη λειτουργία VoiceAware, μπορείτε να επιλέξετε πόσο θα ακούγεται η δική σας φωνή, ελέγχοντας την ποσότητα εισόδου μικροφώνου που διοχετεύεται πίσω στα ακουστικά σας.

Έως και 48 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Μην χάνετε ποτέ ρυθμό με 48 (12+36) ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας ή 10 ώρες, συν 30 ώρες στην περίπτωση που είναι ενεργοποιημένη η ακύρωση θορύβου. Χρειάζεστε ενίσχυση; Φορτίστε με ταχύτητα για μόλις 15 λεπτά για να έχετε 4 ώρες παιχνιδιού.

Ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη

Μην πτοείστε από τις κακές καιρικές συνθήκες. Χάρη στην ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη IP54, δεν υπάρχει προπόνηση ή βροχή που να μην μπορεί να αντιμετωπίσει το Tune Beam.

Ολοήμερη εφαρμογή & άνεση

Μην είστε ποτέ χωρίς τη μουσική σας. Ο σχεδιασμός τους εξασφαλίζει καλή στεγανοποίηση απομόνωσης από τους εξωτερικούς θορύβους για εξαιρετική απόδοση ήχου και ασφαλή, άνετη εφαρμογή. Ο οβάλ σχεδιασμός του προσαρμόζεται άνετα στο αυτί σας, εξασφαλίζοντας άνετη εφαρμογή, φυσικό αποκλεισμό των εξωτερικών θορύβων και καλύτερη ποιότητα ήχου.

Εφαρμογή ακουστικών JBL

Η εφαρμογή JBL Headphones App σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική σας με τον δικό σας τρόπο. Προσαρμόστε την εμπειρία ακρόασης και τις χειρονομίες ελέγχου αφής, βρείτε τα ακουστικά σας, ελέγξτε τον περιβαλλοντικό θόρυβο και τις λειτουργίες Smart Audio & Video. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή και ανακαλύψτε πόσα περισσότερα μπορείτε να κάνετε.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Ακουστικά JBL Tune Beam
  • Θήκη φόρτισης
  • Καλώδιο φόρτισης USB Type-C
  • Μεγέθη ακουστικών
  • Εγγύηση / Προειδοποίηση
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης / Φύλλο ασφαλείας

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: