Νέο Apple AirPods 4 Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Λευκά Προβολή Μεγαλύτερου

Apple AirPods 4 Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Λευκά

MXP63ZM/A

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

149,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Σχεδιασμός

  • Τα AirPods 4 έχουν επανασχεδιαστεί για εξαιρετική άνεση όλη την ημέρα και μεγαλύτερη σταθερότητα. Με εκλεπτυσμένο περίγραμμα, πιο κοντό στέλεχος και χειριστήρια γρήγορης πίεσης για μουσική ή κλήσεις.
  • Ο εξατομικευμένος χωρικός ήχος με δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού τοποθετεί τον ήχο γύρω σου, δημιουργώντας μια θεατρική εμπειρία ακρόασης για μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, παιχνίδια και άλλα.
  • Τα AirPods 4 διαθέτουν το H2 chip που έχει σχεδιαστεί από την Apple. Η απομόνωση φωνής βελτιώνει την ποιότητα των τηλεφωνικών κλήσεων σε θορυβώδεις συνθήκες. Χρησιμοποιώντας προηγμένο υπολογιστικό ήχο, μειώνει τον θόρυβο στο παρασκήνιο ενώ απομονώνει και καθαρίζει τον ήχο της φωνής σου σε όποιον μιλάς.
  • Εμπειρία

    • Σύνδεσε τα AirPods 4 τοποθετώντας τα απλά κοντά στη συσκευή σου και επιλέγοντας Σύνδεση στην οθόνη σου. Μοίρασε εύκολα ένα τραγούδι ή σόου μεταξύ δύο σετ AirPods. Ένας αισθητήρας ανίχνευσης δέρματος καταλαβαίνει και παίζει ήχο μόνο όταν φοράς AirPods και σταματάει όταν τα βγάζεις. Και μπορείς να εντοπίσεις τα AirPods και τη θήκη φόρτισης με την εφαρμογή Find My.
    • Η Θήκη Φόρτισης διαθέτει δυνατότητες φόρτισης μέσω USB-C και είναι μικρότερη κατά περισσότερους από 10 τις εκατό σε όγκο από την προηγούμενη γενιά.
    • Τα AirPods 4 και η Θήκη Φόρτισης έχουν βαθμολογία IP54 για αντοχή στη σκόνη, τον ιδρώτα και το νερό, οπότε αντέχουν στη βροχή και στις έντονες προπονήσεις.
    • Κατασκευαστής

      Apple

      Χαρακτηριστικά

      Χαρακτηριστικά

      Είδος
      Earbud
      Χρόνος Λειτουργίας
      5 hrs
      Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
      30 hrs
      Χωρίς Καλώδιο
      Ναι
      Διπλό Ακουστικό
      Ναι
      Χρώμα
      Λευκό

      Επιπλέον Χαρακτηριστικά

      Multipoint Pairing
      Όχι
      Θήκη Φόρτισης
      Ναι
      Αντοχή στον Ιδρώτα
      Ναι
      Active Noise Cancellation
      Όχι
      Γρήγορη Φόρτιση
      Ναι
      Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
      Ναι
      Φωνητικός Έλεγχος
      Ναι
      Smart Assistant (Built-in)
      Siri

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: