ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Τα προϊόντα παραδίδονται ασυναρμολόγητα στην εργοστασιακή τους συσκευασία, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την συναρμολόγηση μόνο για αποστολές εντός Αττικής. Για τις χρεώσεις ανά είδος μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας ΕΔΩ  και οφείλετε να αναφέρεται ότι επιθυμείτε συναρμολόγηση στα Σχόλια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Η ηλεκτρονική παραγγελία σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τρόπους παραλαβής:

1: Παραλαβή από το κατάστημα & 2: Αποστολή στον χώρο σας

1) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αφού σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση, μπορείτε να παραλάβετε από την έδρα της εταιρείας μας, ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1 & ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 44, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Ωρες λειτουργίας καταστήματος ΤΕΤΑΡΤΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 09:30πμ-14:30μμ & ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:30 πμ -14:00 μμ KAI 17:30μμ - 20:30μμ.

2) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Α. ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (εξαιρουμένων των: Σαλαμίνα, Κύθηρα, Αντικύθηρα, Αίγινα, Αγκίστρι, Ύδρα, Πόρος, Γαλατάς, Μέθανα, Κέα (Τζιά))  ισχύουν τα εξής:

Οι μεταφορές γίνονται με δικά μας μεταφορικά μέσα ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ (κ όχι επί του πεζοδρομίου) με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να μεταφερθούν από τον οδηγό μας, είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε από το κλιμακοστάσιο

 Για προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου π.χ μεγάλα ψυγεία, μεγάλες ντουλάπες κ.α. και εφόσον ο πελάτης δεν μπορεί να βοηθήσει τον οδηγό μας, η διάθεση δεύτερου ατόμου από την επιχείρησή μας χρεώνεται €15,00.Ο πελάτης μπορεί να αναφέρει την ανάγκη για δεύτερο άτομο στα σχόλια της παραγγελίας. Η χρέωση του δεύτερου ατόμου δεν θα εμφανιστεί στην παραγγελίας σας.Στην περίπτωση που απαιτείται χρήση γερανού η χρέωση ανέρχεται στα 75€ συμπ/νου ΦΠΑ 24%.

Η μεταφορά στον χώρο σας γίνεται ΔΩΡΕΑΝ  για παραγγελία αξίας €399,00 & ΑΝΩ. Για διάθεση δεύτερου ατόμου ή για χρήση γερανού ισχύουν τα παραπάνω.

Για παραγγελίες έως 398,99€  τα μεταφορικά υπολογίζονται ανάλογα την περιοχή παράδοσης. Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κόστη μεταφοράς,παρακαλούμε αναζητείστε  την περιοχή σας ΕΔΩ.

Οι παραδόσεις γίνονται ΕΝΤΟΣ 10ΗΜΕΡΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,  από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00πμ-21:00μμ & ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ με ΟΔΗΓΟ και δικά μας μεταφορικά μέσα.

Β.ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Αποστολή ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας. Η αποστολή από την έδρα μας μέχρι την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και η χρέωση από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα έως τον τελικό προορισμό (το πρακτορείο της περιοχής σας ή τον χώρο σας) εξαρτάται από τον όγκο του προϊόντος και βαρύνει τον πελάτη. Για εκτίμηση του κόστους παράδοσης με μεταφορική παρακαλούμε καλέστε στο 2109710179.

3) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

Για αποστολές προϊόντων με εταιρία courrier σε όλη την Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (μέχρι 2 κιλών) το κόστος αποστολής είναι 5,00€. Για αντικείμενα που το βάρος τους ξεπερνά τα 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 2,00€ το κιλό επιπλέον.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής και εντός 7 ημερών στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όλες οι άλλες παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελία σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. Απεργίες κλπ) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και ισχύουν για παραγγελίες και αγορές ΜΟΝΟ μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.