TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C845 HDR (2023) G

55C845

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

849,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Η σειρά τηλεοράσεων TCL Smart QLED C845 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν υψηλής ποιότητας εικόνα και προηγμένες λειτουργίες έξυπνης τηλεόρασης. 

Οι τηλεοράσεις της σειράς C845 διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία QLED που παράγει ζωντανά χρώματα, ακρίβεια λεπτομερειών και ανεπανάληπτη φωτεινότητα. 

Με ανάλυση 4K UHD, αποδίδουν εικόνες με εντυπωσιακή ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Επιπλέον, προσφέρουν ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας και προηγμένες δυνατότητες έξυπνης τηλεόρασης, όπως πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές, streaming υπηρεσίες και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη.

Η σειρά C845 απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να απολαμβάνουν την κορυφαία ποιότητα εικόνας και μια εξαιρετική εμπειρία θέασης τηλεόρασης.

TCL Mini LED

Πιο βαθιά μαύρα, υψηλότερη φωτεινότητα και μεγαλύτερη αντίθεση

Δείτε πώς συνεργάζονται έως και 896 τοπικές ζώνες μείωσης της φωτεινότητας για να παρέχουν άπειρες διαστάσεις αντίθεσης που σας καθηλώνουν στις λεπτομέρειες του λευκού και του μαύρου.

HDR 2000 nits

Φωτεινό και Λαμπρό

Με επίπεδο φωτεινότητας έως και 2000 nits, η C845 διαθέτει κρυστάλλινη οθόνη για όλα τα είδη συνθηκών φωτισμού, ακόμη και στο φως της ημέρας. Απολαύστε τις λεπτομέρειες που κρύβονται στην ηλιόλουστη ή σκιερή σκηνή.

Full Array Local Dimming

Εξαιρετικά προσαρμοσμένο για κάθε πλαίσιο

Ολόκληρη η οθόνη χωρίζεται λεπτομερώς σε έως και 896 ζώνες. Το τσιπ τοπικού φωτισμού TCL διορθώνει και εξισορροπεί τέλεια τον οπίσθιο φωτισμό και την εικόνα με βάση τα σήματα εισόδου, διασφαλίζοντας ότι κάθε καρέ μπορεί να εμφανίζει περισσότερες λεπτομέρειες φωτός και σκιάς.

Δυναμική τεχνολογία

Πείτε όχι στην υπερέκθεση

Η τεχνολογία TCL Dynamic ανιχνεύει την κατάσταση της εικόνας κάθε ζώνης τοπικής μείωσης φωτισμού ανά πάσα στιγμή, αποτρέποντας την υπερέκθεση σε υψηλή φωτεινότητα και μειώνοντας το blooming σε χαμηλή φωτεινότητα. Το Cozy Viewing είναι πάντα ενεργοποιημένο.

Quantum Dot

Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα

Αναζητάτε μια τηλεόραση που μπορεί να εμφανίσει ευρύτερο φάσμα χρωμάτων έως και 97% σύμφωνα με το πρότυπο DCI-P3. Είναι σαν να κοιτάς ένα καλειδοσκόπιο και να εξερευνάς έναν ατελείωτο κόσμο χρωμάτων.

AiPQ Engine 3.0

Ενα όμορφο μυαλό

Ο αλγόριθμος TCL με δυνατότητα AiPQ Engine 3.0 επεξεργάζεται περιεχόμενο με σταθερό και υψηλής ποιότητας 4K. Εν τω μεταξύ, η τεχνολογία Game Accelerator σάς προσφέρει μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού με ρυθμό ανανέωσης έως και 144 Hz.

Πλήρης γκάμα HDR

Το ισχυρό TCL Ai-HDR υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές HDR, όπως Dolby Vision, HDR 10+, HDR10, HLG, κ.λπ. Επιπλέον, θα μπορούσε να αναβαθμίσει το SDR σε HDR βελτιώνοντας την ποιότητα εικόνας σε ταινίες και εκπομπές με μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων.

2,1 με Subwoofer

Η ζωντανή μπάντα σας είναι σε αναμονή

Ελάτε να απολαύσετε τον ξεχωριστό στερεοφωνικό ήχο και τα δυνατά μπάσα που παρέχονται από το 2.1 CH και το Subwoofer του TCL C845. Με το Hi-Fi 60W που εξασφαλίζει μοναδικές λεπτομέρειες, θα μαγευτείτε.

Game Master 2.0

Παιχνίδι με τον τρόπο σου

Ζήστε την εμπειρία παιχνιδιού επόμενου επιπέδου με την καλύτερη τεχνολογία σε δράση. Ξεκλειδώστε την προηγμένη εμπειρία οθόνης και ήχου και δοκιμάστε πιο ομαλή ροή με το TCL Game Master.

VRR (μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης)

Ο επαναστατικός μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης @144Hz σας έφερε μια ομαλή, εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού.

Βοήθεια στόχευσης

Tο Aiming Aid σάς βοηθά να στοχεύετε γρήγορα και αβίαστα τον στόχο σας. Βρείτε το Aiming Aid στη γραμμή παιχνιδιού και ενεργοποιήστε το!

AMD FreeSync Premium Pro

Χωρίς tearing .Όχι stuttering. Απλά gaming

Πιστοποιημένο από τα υψηλότερα πρότυπα του AMD FreeSync, το C845 δίνει τέλος στο ασταθές παιχνίδι και τα σπασμένα καρέ με ρευστή απόδοση σε σχεδόν οποιοδήποτε καρέ.

TÜV Low Blue Light

Με χαμηλό μπλε φως και χωρίς τρεμόπαιγμα, το TCL C845 έχει πιστοποιηθεί ως διακεκριμένη λύση προστασίας ματιών από την TÜV Rheinland. Μη διστάσετε να βουτήξετε σε έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο σε μια ζεστή νύχτα χωρίς ξηροφθαλμία ή κούραση των ματιών. Η όρασή σας είναι πάντα προστατευμένη.

Παιδικό Προφίλ

Ασφαλής παιδική χαρά

Συμμεριζόμαστε την ανησυχία σας για τα παιδιά σας. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Kids Mode για να ξεκλειδώσετε διασκεδαστικό και φιλικό προς τα παιδιά περιεχόμενο και να βυθίσετε τα παιδιά σας σε μια ψηφιακή παιδική χαρά χωρίς ανησυχίες για τους γονείς.

Multi View 2.0

Μια τηλεόραση πολλαπλών εργασιών στη διάθεσή σας

Δοκιμάστε το Quad Casting για να παρακολουθήσετε έως και τέσσερα διαφορετικά προγράμματα ταυτόχρονα. Πάρτε τον πλήρη έλεγχο της τεράστιας οθόνης σας με ευκολία.

AR Fitness

Η τηλεόρασή σας, ο προσωπικός σας γυμναστής

Βρείτε εύκολα το περιεχόμενο γυμναστικής που έχει επιλεγεί για εσάς στο YouTube ή σε άλλες πλατφόρμες. Όχι άλλες δικαιολογίες για τεμπελιά. οπλιστείτε και ξεκινήστε την προπόνηση!

Google Meet

Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις στη μεγάλη οθόνη

Με την εφαρμογή συνομιλίας μέσω βίντεο της Google, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε κλήσεις ένας προς έναν ή ομαδικές κλήσεις. Στείλτε σημειώσεις, σημειώσεις φωνής ή βίντεο και πολλά άλλα.

Ο έξυπνος τρόπος για να ελέγχετε τις συσκευές TCL σας

Οι συσκευές με δυνατότητα WiFi της TCL χρησιμοποιούν το έξυπνο τηλέφωνό σας για να ανοίξουν έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων για τις οικιακές συσκευές άνεσης με προηγμένα χειριστήρια απευθείας στην παλάμη του χεριού σας.

Airplay2

Συνδεθείτε αμέσως

Συνδέστε τη συσκευή σας Apple στη μεγαλύτερη οθόνη σας για ακόμα περισσότερη απόλαυση καθώς μοιράζεστε τις αγαπημένες σας στιγμές.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Η κομψή σχεδίαση, με λεπτό και μεταλλικό σώμα, φαίνεται ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη από όλες τις γωνίες.Τέρμα η ακαταστασία από σκονισμένα και ακατάστατα καλώδια/καλώδια, καθώς είναι όλα κρυμμένα στη μεσαία βάση για να τακτοποιούν και να καθαρίζουν την τηλεόρασή σας. Επιπλέον, η βάση ρυθμιζόμενου ύψους σας προσφέρει αρκετό χώρο για άλλα ηλεκτρονικά, όπως η μπάρα ήχου.

Ο αισθητικός σχεδιασμός ταιριάζει σε κάθε χώρο

Xωρίς στεφάνη και με κομψό σχεδιασμό, το C845 μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στο χώρο σας, αναδεικνύοντας το σπίτι σας σαν ένα αριστούργημα τέχνης.

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
55 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
144 Hz
Τύπος Panel
QLED
HDR Type
Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
2.1
Ισχύς
70 W
Πρότυπα Ήχου
DTS Virtual: X, Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-C2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Ναι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
Android
Smart Assistant
Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
-

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
4
Πλήθος USB
1
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Ναι
Screen Mirroring
Ναι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2023
Βάρος
16,3 kg
VESA Mount
300 x 300 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1225 mm
Ύψος
716 mm
Πάχος
72 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1225 mm
Ύψος
794 mm
Πάχος
280 mm

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: