Νέο TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C61B HDR (2024) F Προβολή Μεγαλύτερου

TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C61B HDR (2024) F

65C61B

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

599,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το μοντέλο 65C61B της εταιρίας TCL, διαθέτει μέγεθος οθόνης 65". Η ελάχιστη προτεινόμενη απόσταση θέασης για το συγκεκριμένο μέγεθος είναι 2.5m και η μέγιστη είναι 4.1m. Το μέγεθος αυτό προτείνεται για τοποθέτηση σε μεγάλα σαλόνια, ή χώρους προβολών.

Η ανάλυση της τηλεόρασης είναι 4K Ultra HD. Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K Ultra HD απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και εμπειρία θέασης σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις με χαμηλότερες αναλύσεις, όπως το Full HD ή το HD Ready. Η ανάλυση 4K Ultra HD, που ανέρχεται στα 3840 x 2160 pixels, προσφέρει πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας, εστιάζοντας στη λεπτομέρεια. Οι τηλεοράσεις αυτές είναι κατάλληλες για παρακολούθηση ταινιών, αθλητικών γεγονότων, Gaming και άλλων δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας που απαιτούν ποιοτική εικόνα.
Επιπλέον, αυτές οι τηλεοράσεις είναι κατάλληλες για χρήση σε υπολογιστές και για σύγχρονα παιχνίδια μεγάλων απαιτήσεων στην ανάλυση. Συνήθως απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης και είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας.

To Panel της τηλεόρασης είναι QLED. Τα QLED (Quantum dot LED) panels είναι μια τεχνολογία οθονών που χρησιμοποιείται σε ορισμένες τηλεοράσεις και προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως:

1. Υψηλή φωτεινότητα: Τα QLED panels προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα, επιτρέποντας στις τηλεοράσεις να προβάλλουν φωτεινές εικόνες ακόμα και σε φωτεινά περιβάλλοντα ή σε δωμάτια με πολλά παράθυρα.

2. Ευρύτερο χρωματικό εύρος: Τα QLED panels προσφέρουν ευρύτερο χρωματικό εύρος σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες οθονών, προσφέροντας πιο ζωντανά και ακριβή χρώματα στις εικόνες.

3. Ανώτερη αντίθεση: Τα QLED panels προσφέρουν ανώτερη αντίθεση στις εικόνες, δημιουργώντας πιο βαθιά μαύρα και πιο φωτεινά άσπρα, προσφέροντας ένα πιο δυναμικό και ευαίσθητο παράθυρο.

4. Μείωση των αντανακλάσεων: Τα QLED panels είναι σχεδιασμένα να μειώνουν τις αντανακλάσεις από φως στην οθόνη, προσφέροντας καλύτερη ορατότητα και απόλαυση των εικόνων ακόμα και σε φωτεινούς χώρους.

5. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: Τα QLED panels έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τα OLED panels, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος "φθοράς" της οθόνης στατικών εικόνων. Αυτό σημαίνει ότι οι τηλεοράσεις QLED μπορούν να διατηρήσουν την απόδοσή τους για περισσότερο χρόνο.

6. Μικρότερη κατανάλωση ενέργειας: Οι τηλεοράσεις QLED καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τις τηλεοράσεις με OLED panels, καθώς οι πρώτες χρησιμοποιούν πίσω φωτεινότητα LED ενώ οι δεύτερες απαιτούν ατομικό φωτισμό κάθε pixel.

Συνολικά, τα QLED panels προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα, ευρύτερο χρωματικό εύρος, ανώτερη αντίθεση, μείωση των αντανακλάσεων, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλες τεχνολογίες οθονών, κάνοντας τα ιδανικά για απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας στην τηλεόρασή τους.

Όσον αφορά το HDR, εξοπλίζεται με Dolby Vision, HDR10+, HLG. Το High Dynamic Range (HDR) και τα διάφορα είδη του, γενικά βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων και άλλων συσκευών αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση της δυναμικής εύρους των χρωμάτων και της φωτεινότητας των εικόνων.
Τα πλεονεκτήματα του HDR είναι πιο ζωντανά και φυσικά χρώματα, βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα λευκά, περισσότερες λεπτομέρειες στις σκιές και τα φωτεινά σημεία της εικόνας, και πιο πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων. Επιπλέον, οι παραγωγοί ταινιών μπορούν να αξιοποιήσουν το HDR για να παράγουν ταινίες με πιο φυσικές και ρεαλιστικές εικόνες.
Τέλος, οι συσκευές με υποστήριξη HDR μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο που είναι κωδικοποιημένο με HDR, προσφέροντας μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για το χρήστη.

Διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, 120Hz. Η αύξηση του refresh rate έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ομαλότητας της εικόνας και τη μείωση των θαμπών ή θολών εικόνων κατά τη δυναμική παρουσίαση γρήγορων κινήσεων ή σκηνών με υψηλή κίνηση. Αυτό καθιστά την εμπειρία της παρακολούθησης ταινιών, σειρών, αθλητικών αγώνων και παιχνιδιών πιο ρεαλιστική και εντυπωσιακή.

Το μοντέλο αυτό ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των Smart TVs. Oι Smart TVs αποτελούν την εξέλιξη στην τεχνολογία της τηλεόρασης, αφού ενσωματώνουν λειτουργίες Διαδικτύου, επιτρέποντας την πλοήγηση σε ιστοσελίδες και τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (π.χ. Netflix, YouTube, Spotify κ.λ.π.). Αποτελούν, δηλαδή, ένα παράδειγμα της τεχνολογικής σύγκλισης μεταξύ των υπολογιστών και των τηλεοράσεων. Οι νεότερες Smart τηλεοράσεις έχουν τη δυνατότητα πλήρους πλοήγησης στο Διαδίκτυο, ενώ οι παλαιότερες υποστηρίζουν την πρόσβαση μόνο σε δημοφιλείς ιστοσελίδες (π.χ. YouTube, Facebook, Twitter) μέσω κατάλληλων εφαρμογών.

Η τηλεόραση έχει την δυνατότητα PVR. Το PVR στις τηλεοράσεις αναφέρεται στη λειτουργία τηλεοπτικού δέκτη με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, που σας επιτρέπει να καταγράφετε τηλεοπτικά προγράμματα και να τα αποθηκεύετε στον σκληρό δίσκο της τηλεόρασης.
Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να καταγράψετε τα αγαπημένα σας προγράμματα και να τα δείτε όταν εσείς θέλετε, αντί να πρέπει να τα παρακολουθήσετε ζωντανά κατά την διάρκεια της μετάδοσης τους.

  • Ρυθμός Ανανέωσης: 120Hz
  • Τύπος Panel: QLED
  • HDR Type: Dolby Vision, HDR10+, HLG
  • Σύνολο Θυρών HDMI: 3
  • Πλήθος HDMI 2.1: 0
  • Πλήθος USB: 1
  • Ενεργειακή Κλάση: F

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
65 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος Panel
QLED
HDR Type
Dolby Vision, HDR10+, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
2.1
Ισχύς
20 W
Πρότυπα Ήχου
DTS HD, DTS Virtual: X, Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Ναι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Όχι
VRR
Όχι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
Android
Smart Assistant
Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
-

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
3
Πλήθος HDMI 2.1
0
Πλήθος USB
1
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Όχι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Ναι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2024
Βάρος
17 kg
VESA Mount
400 x 300 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
F

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1444 mm
Ύψος
831 mm
Πάχος
69,5 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1444 mm
Ύψος
893 mm
Πάχος
295 mm

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: