SAMSUNG VS15A6032R5/GE ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ STICK 21.6V

VS15A6032R5/GE

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

229,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Καθαρίζει αποτελεσματικά
Καθαρίστε διάφορους τύπους δαπέδου με μεγάλη ισχύ αναρρόφησης. Ο κινητήρας Digital Inverter ενεργοποιεί δύναμη αναρρόφησης έως και 150W. Το αεροδυναμικό σύστημα αέρα, από τη βούρτσα έως το φίλτρο, ενισχύει επίσης τη ροή αέρα, ενώ το πολλαπλό κυκλωνικό φιλτράρισμα του αέρα παγιδεύει τα μικροσωματίδια σκόνης.

Κυκλώνας Jet
Απολαύστε καθαρό αέρα και εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης με τον κυκλώνα Jet υψηλής απόδοσης με την κατασκευή πολλαπλών κυκλώνων. Η ροή του αέρα μειώνει την αντίσταση του αέρα και οι 9 κυκλώνες του με τις 27 εισόδους αέρα ελαχιστοποιούν την απώλεια αναρρόφησης. Επίσης, παγιδεύει και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης που ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα.

Βούρτσα Jet Fit
Μαζέψτε και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης από τα χαλιά καθώς και από τα σκληρά δάπεδα με την ισχυρή βούρτσα Jet Fit. Με το περιστρεφόμενο πέλμα 180 μοιρών σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα κατεύθυνση και να καθαρίζετε κάθε γωνία. Και μπορείτε εύκολα να αποσυνδέσετε τη βούρτσα με ένα κλικ για να αφαιρέσετε γρήγορα τη βρωμιά, έτσι ώστε να διατηρείται καθαρή.

Σύστημα Φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων
Το σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων παγιδεύει το 99,999% * των σωματιδίων σκόνης ** και μειώνει τα αλλεργιογόνα ***. Ο κύριος κυκλώνας και το μεταλλικό πλέγμα φίλτρου αιχμαλωτίζουν τα μεγάλα σωματίδια σκόνης. Το κυκλωνικό σύστημα Jet και το μικροφίλτρο συλλέγουν στη συνέχεια τα μικροσωματίδια της σκόνης και ένα φίλτρο μικροσωματιδίων αιχμαλωτίζει τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης.

Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) : 250 x 1120 x 203 mm
Βάρος (Καθαρό) : 2.3 kg

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: