221-0328 LIFE PEARL Προβολή Μεγαλύτερου

221-0328 LIFE PEARL

221-0328

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

29,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Bραστήρας 1.7L, 2200W, σε μαύρο χρώμα.

Ο νέος βραστήρας LiFE PEARL, με μεταλλικό σώμα βαμμένο σε μαύρο χρώμα, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση της κουζίνας σας! Πέρα από την ομορφιά όμως, είναι ένας εξαιρετικά χρηστικός κι αποδοτικός βραστήρας καθημερινής χρήσης.

Ο βραστήρας LiFE PEARL έχει μέγιστη χωρητικότητα 1.7L και διαθέτει κρυφό θερμαντικό στοιχείο που αποτρέπει τη δημιουργία αλάτων στην αντίσταση, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά βολικός για χρήση με το ένα χέρι, αφού το κουμπί ανοίγματος για το καπάκι, βρίσκεται στο επάνω μέρος της λαβής, για εύκολο πάτημα με τον αντίχειρα καθώς κρατάτε την κανάτα.

Η ελεύθερη περιστροφή κανάτας 360° πάνω στη βάση και η απελευθερωμένη από καλώδια κανάτα του, κάνουν τη χρήση βολική και ασφαλή. Η προστασία boil-dry και η προστασία υπερθέρμανσης διασφαλίζουν την ασφάλειά σας όταν χρησιμοποιείτε το βραστήρα LiFE PEARL. Επίσης, διαθέτει αποσπώμενο φίλτρο καθαρισμού του νερού ακριβώς πριν το στόμιο, ενώ το στόμιο έχει μεγάλο άνοιγμα για εύκολο καθαρισμό του εσωτερικού του.

Ο LiFE PEARL διαθέτει STRIX controller για μέγιστη ασφάλεια! Η Strix είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την παραγωγή controllers για βραστήρες.

Τέλος, για εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση, μπορείτε να τυλίξετε το καλώδιο στη βάση για να πιάνει λιγότερο χώρο στο ντουλάπι σας όταν δεν τον χρησιμοποιείτε!

Χαρακτηριστικά:

- Strix controller για μέγιστη ασφάλεια
- Κρυφό θερμαντικό στοιχείο, που αποτρέπει τη δημιουργία αλάτων
- Μέγιστη χωρητικότητα δοχείου: 1.7L
- Καπάκι ασφαλείας
- Απλός και εύκολος χειρισμός της κανάτας με το ένα χέρι
- Ελεύθερη περιστροφή κανάτας 360° πάνω στη βάση
- Ένδειξη στάθμης νερού
- Αποσπώμενο φίλτρο νερού
- Αυτόματη ή/και χειροκίνητη απενεργοποίηση
- Προστασία Boil-Dry, ώστε να αποφευχθεί η ενεργοποίηση χωρίς νερό
- Προστασία υπερθέρμανσης
- Έξυπνο τύλιγμα καλωδίου στη βάση για εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση
- Τροφοδοσία: 220-240V~, 50-60Hz
- Ισχύς: 1850-2200W
- Χρώμα: Ματ μαύρο
- 2 χρόνια εγγύηση

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: