Προβολή Μεγαλύτερου

ACHAIA / AIRFOAM ECOFOAM 7 ZONES ΜΟΝΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ-ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ 100Χ200 ΕΚ

ECOFOAM 7 ZONES 100X200 EK

0,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το μόνο Στρώμα με Διπλή Αίσθηση , Ανατομικό την μια πλευρά - Ορθοπεδικό από την Άλλη !!!

 

Αυτά τα στρώματα αποτελούνται από τρία διαφορετικά στρώματα, το καθένα με τη δική του λειτουργία: κυματοειδές μνήμη στρώμα αφρού δίνει μια μικρο-μασάζ αποτέλεσμα να διασφαλίσει την ευημερία έντονη, το μεσαίο στρώμα της μέσης πυκνότητας μαξιλάρια τέλεια εγκατάσταση σας και τα τελευταία στηρίγματα στην καλύτερη περίπτωση.

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτού κάλυμμα στρώματος αποτελείται από τα εκατομμύρια των μικροκαψουλών, απείρως μικρά, που περιέχουν την ουσία της aloe vera, μετατρέποντας το ύφασμα σε ένα όχημα του ευεξία.

Οι μικροκάψουλες σε επαφή με το δέρμα ή με μια απλή κίνηση, " ανοίξει "την απελευθέρωση ωφέλιμων ουσιών που περιέχουν και που απορροφάται από το ανθρώπινο σώμα πρόκειται να επηρεάσει θετικά ορισμένες σημαντικές λειτουργίες όπως ο ύπνος, ξύπνημα, και ούτω καθεξής.

Όλα αυτά προωθεί την ευημερία του ατόμου.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Αφρώδες υποαλλεργικό υλικό με ανατομικές ιδιότητες

Ως υλικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, τη δυνατότητα αερισμού, τον αντιμυκητιακό και αντιβακτηριδιακό χαρακτήρα που διαθέτει και την ανθεκτικότητά στη σκόνη και τα ακάρεα.

Η Achaia Strom το προμηθεύεται από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας τόσο τους ελέγχους ποιότητας και υγιεινής στην ήπια διαδικασία παραγωγής του, όσο και τον οικολογικό και διαχρονικό χαρακτήρα των προϊόντων της .

• Memory foam 7 ZONES .

Υλικό τελευταίας γενιάς και υψηλής τεχνολογίας.

Αφρός μνήμης προδιαγραφών με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ αργή επιστροφή στην αρχική του κατάσταση κάθε φορά που δέχεται πίεση.

Οι επτά ζώνες στήριξης που διαθέτει διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης που ασκείται στο σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Με τον τρόπο αυτό, προάγει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος στη σπονδυλική στήλη και τα άκρα.

• 4 υφασμάτινα χερούλια κάθετα.

• φερμουάρ.

 
          
ΤΥΠΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ: ΜΑΛΑΚΟ
              
ΥΨΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ: 19cm(+/-1)
          
ΕΓΓΥΗΣΗ: 5 ΧΡΟΝΙΑ (Δεν περιλαμβάνονται τα χερούλια)
         
Τα στρωματά μας διατίθενται σε όποια διάσταση επιθυμείτε.
     
Όλα τα στρώματα μας είναι 100% χειροποίητα! 

18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: