Xiaomi Imilab Home Security A1 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 1080p Full HD με Αμφίδρομη Επικοινωνία CMSXJ19E

CMSXJ19E

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

44,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ανίχνευση κίνησης​ & ήχου

Λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που η κάμερα ανιχνεύει κίνηση ή ήχο, παράλληλα διαθέτει ρυθμιζόμενη κλίση 360 μοιρών δεξιά αριστερά και 96 μοιρών πάνω κάτω, σας επιτρέπει να επιβλέπεται μεγαλύτερο μέρος του χώρου σας. Με καινοτόμα ηχητική αναγνώριση παιδικού κλάματος, η κάμερα Imilab A1 μπορεί να καταλάβει την διάθεση της φωνής και να σας στείλει κατευθείαν μια ειδοποίηση όταν το μωρό σας κλαίει.

Έξυπνη ασφάλεια

Μπορείτε να την χειριστείτε μέσω WiFi από το smartphone ή το tablet σας, καθώς διαθέτει εφαρμογή που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση. Παράλληλα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις λήψεις της σε κάρτα SD, με χωρητικότητα έως 64GB. Επίσης η κάμερα ακολουθεί την ύποπτη κίνηση ή ήχο καθώς μετακινείται.

Λειτουργίες PTZ

Η λειτουργία PTZ (pan-tilt-zoom) σας δίνει την δυνατότητα μέσω εφαρμογής και από απόσταση να κάνετε zoom, ακόμη και να περιστρέψετε την κάμερα κάθετα ή οριζόντια.

Εξελιγμένη Λειτουργία Νυχτερινής Όρασης

Η αθόρυβη περιστροφή της σας διασφαλίζει ότι το μωρό σας δεν θα ενοχληθεί από την κάμερα. Με τα 8-built in 940nM IR Lights δεν θα ενοχλήστε πλέον από την κόκκινη λάμψη κατά την διάρκεια του σκοταδιού. Η τεχνολογία Low-Light all-color σας προσφέρει μια υψηλής ποιότητας πολύχρωμη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως σε έναν συννεφιασμένο ουρανό ή σε ένα όχι και τόσο φωτεινό δωμάτιο όπου άλλες κάμερες λειτουργούν μόνο σε λειτουργία νυκτός.

​Η Συσκευασία Περιλαμβάνει:

  • Καλώδιο φόρτισης
  • Εγχειρίδιο χρήσης
  • Αξεσουάρ για τοποθέτηση σε τοίχο

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Γενικά

Χρήση
IP
Τύπος
Επιτραπέζια
Wi-Fi
Ναι
Τοποθέτηση
Εσωτερικού Χώρου
Ανάλυση Video
1080p
Νυχτερινή Λήψη
Υπέρυθρης Ακτινοβολίας
Τροφοδοσία
5V
Χρώμα
Λευκό

Λειτουργίες

PTZ
Ναι
SD Card
Ναι
Μικρόφωνο
Ναι
Ηχείο
Ναι
Mobile App
Ναι
Ευρυγώνιος Φακός
Όχι
Ηλιακό Πάνελ
Όχι

29 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: