Νέο AEG AB51C1DB Ηλεκτρική Σκούπα 650W με Σακούλα 3lt Μαύρη Προβολή Μεγαλύτερου

AEG AB51C1DB Ηλεκτρική Σκούπα 650W με Σακούλα 3lt Μαύρη

AB51C1DB

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

119,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ισχυρή απόδοση

Με έναν συνδυασμό μεγάλης ισχύος αναρρόφησης και του νέου ακροφυσίου AllFloor, αυτή η ηλεκτρική σκούπα αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκόνη και τη βρωμιά από σκληρά δάπεδα και χαλιά. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία καθαρισμού στο ακροφύσιο με το πόδι σας, χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε.

Δυνατότητα ελιγμών

Ανακαλύψτε την άνεση του καθαρισμού με την πιο εργονομική ηλεκτρική σκούπα. Μεγάλες ρόδες για εύκολους ελιγμούς σε όλες τις κατευθύνσεις, και με ακτίνα καθαρισμού 8,5 μέτρων. Μπορείτε να καθαρίσετε επιφάνεια έως 72 τ.μ., χωρίς να αλλάζετε πρίζες

Σύστημα φιλτραρίσματος

Το σύστημα φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης αφαιρεί έως και το 99,99% των σωματιδίων μεγέθους μόλις 1 micron σε μορφή λεπτής σκόνης και ακάρεων, προσφέροντας καθαρότερο αέρα που προστατεύει την υγεία των χρηστών.

Μικρός μέγεθος με ενσωματωμένα αξεσουάρ

Ο εργονομικός σχεδιαμός της ηλεκτρικής σκούπας χαρίζει ευκολία κατά τη χρήση. Η συσκευή αποθηκεύεται εύκολα και διαθέτει ενσωματωμένα βοηθητικά αξεσουάρ για τον καθαρισμό των επίπλων. Και με την εργονομική λαβή, μπορείτε να τη μετακινείτε μεταξύ των δωματίων χωρίς κόπο.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AB51C1DB

Γενικά

Τύπος
με Σακούλα
Ισχύς (Ονομαστική)
650 W
Χωρητικότητα Κάδου
3 lt
Ακτίνα Δράσης
8,5 m
Βάρος
3,64 kg
Χρώμα
Μαύρο

Ειδικά

Ρύθμιση Ισχύος
Ναι
Φίλτρο Σκόνης
-
Τύπος Σακούλας
-
Πέλμα για Κατοικίδια
Όχι
Πέλμα για Παρκέ
Όχι
Πέλμα για Χαλιά
Όχι

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: