Νέο Kiddoboo KBWT11PRL Tokilab Παιχνίδι Κατασκοπίας Walkie-Talkie Μώβ Προβολή Μεγαλύτερου

Kiddoboo KBWT11PRL Tokilab Παιχνίδι Κατασκοπίας Walkie-Talkie Μώβ

KBWT11PRL

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

39,99€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Συναρπαστικές αποστολές και ατελείωτες περιπέτειες με το TokiLab!
Το TokiLab, το σετ walkie-talkie της Kiddoboo είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους, να παίξουν παιχνίδια ρόλων και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις!
Με το TokiLab, τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους σε απόσταση έως και 3 χιλιόμετρα, καθιστώντας το ιδανικό για παιχνίδι στην αυλή, στο πάρκο ή την παραλία.
Η εξαιρετική ποιότητα ήχου του εξασφαλίζει ότι τα παιδιά θα ακούνε το ένα το άλλο με σαφήνεια, ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.
Επικοινωνία χωρίς συμβιβασμούς
Το TokiLab διαθέτει εντυπωσιακή εμβέλεια επικοινωνίας 3 χιλιομέτρων, επιτρέποντας στα παιδιά να επικοινωνούν μεταξύ τους ακόμα και όταν βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση προωθώντας έτσι το παιχνίδι και την εξερεύνηση με δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο.
Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής ευαισθησίας λαμβάνουν καθαρά τη φωνή των παιδιών, ενώ τα ισχυρά ηχεία αναπαράγουν τον ήχο δυνατά και καθαρά, διασφαλίζοντας ότι τα παιδιά θα ακούνε ο ένας τον άλλον με σαφήνεια κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Ιδιαίτερο design
Το TokiLab διαθέτει διαστημικό σχήμα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα τα κάνει να νιώσουν σαν πράκτορες σε επικίνδυνες αποστολές! Το πρωτότυπο και παιχνιδιάρικο design θα τραβήξει την προσοχή τους και θα κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό.
Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή
Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, το TokiLab είναι κατάλληλο για παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους και αντέχει σε χτυπήματα και πτώσεις. Η συμπαγής κατασκευή του το καθιστά εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση, επιτρέποντας στα παιδιά να το παίρνουν μαζί τους παντού.

Κατασκευαστής:
Kiddoboo
Επιπρόσθετα:
  • Διαστάσεις:7.3 X 7.3 X 17.5
  • Ηλικία:3+
  • Μπαταρία:1000mAh
Εγγύηση:
  • -2 έτη ορθής λειτουργίας
  • -6 μήνες μπαταρία και ο φορτιστής

Προτεινόμενα

12 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: