Νέο Kiddoboo KBP82BLU FotoFun 2 Whale Compact Φωτογραφική Μηχανή Μπλε Προβολή Μεγαλύτερου

Kiddoboo KBP82BLU FotoFun 2 Whale Compact Φωτογραφική Μηχανή Μπλε

KBP82BLU

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

69,99€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Συναρπαστικές αποστολές και ατελείωτες περιπέτειες με το TokiLab!
Το TokiLab, το σετ walkie-talkie της Kiddoboo είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους, να παίξουν παιχνίδια ρόλων και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις!
Με το TokiLab, τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους σε απόσταση έως και 3 χιλιόμετρα, καθιστώντας το ιδανικό για παιχνίδι στην αυλή, στο πάρκο ή την παραλία.
Η εξαιρετική ποιότητα ήχου του εξασφαλίζει ότι τα παιδιά θα ακούνε το ένα το άλλο με σαφήνεια, ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.
Επικοινωνία χωρίς συμβιβασμούς
Το TokiLab διαθέτει εντυπωσιακή εμβέλεια επικοινωνίας 3 χιλιομέτρων, επιτρέποντας στα παιδιά να επικοινωνούν Ανακαλύψτε την τέχνη της φωτογραφίας με την FotoFun 2!
Η Kiddoboo Fotοfun 2 δεν είναι απλώς μια συνηθισμένη παιδική φωτογραφική μηχανή! Χάρη στον ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή της, ο εκκολαπτόμενος φωτογράφος μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και να τις παρακολουθήσει να εκτυπώνονται με μαγικό τρόπο, αμέσως!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό — μόλις εκτυπωθεί η φωτογραφία, το παιδί μπορεί να ξεδιπλώσει το καλλιτεχνικό του ταλέντο! Στην συσκευασία περιλαμβάνεται ένα σετ από μαρκαδόρους με έντονα χρώματα, που επιτρέπει στα παιδιά να βάλουν την δική τους πινελιά πάνω στον καμβά των αναμνήσεων τους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤIΚΑ
Σταθεροποίηση Εικόνας Όχι
Ενσωματωμένο Flash Όχι
Ενσωματωμένο GPS Όχι
Παιδική Ναι
Υποστήριξη 3D Όχι
Χρώμα Μπλε

Προτεινόμενα

12 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: