ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ BEZEL HM673 MEMORY FOAM-ΛΕΥΚΟ ΥΦΑΣΜΑ 55x32Υεκ

HM673

4 - 10 ημέρες

19,99€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το μαξιλάρι παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή μας από ό,τι νομίζουμε. Ο σκοπός του μαξιλαριού είναι να διατηρεί το σώμα μας σε μια ουδέτερη ευθυγράμμιση ενώ κοιμόμαστε. Υπάρχουν πολλών ειδών μαξιλάρια και με διαφορετικά γεμίσματα.
Το BEZEL είναι ένα μαξιλάρι υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο με MEMORY FOAM (αφρό μνήμης) και επένδυση με καπιτονέ βαμβακερό ύφασμα. Αυτά τα μαξιλάρια μπορούν και προσαρμόζονται στην στάση ύπνου του χρήστη, μειώνοντας την πίεση στον αυχένα. Επίσης, χάρη στο υλικό κατασκευής τους, τα μαξιλάρια memory foam είναι υποαλλεργικά και αντιβακτηριδιακά, προστατεύοντας από την εμφάνιση ερεθισμών στο δέρμα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
55x32Υεκ

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το μαξιλάρι είναι κατασκευασμένο από MEMORY FOAM. Αυτό είναι ένα αφρώδες υλικό που η μαλακότητά του ρυθμίζεται από την θερμοκρασία του σώματος. Προσφέρει ολικό αγκάλιασμα στον αυχένα για απόλαυση στον ύπνο. Επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, μετά από κάθε χρήση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τα μαξιλάρια από Memory Foam καθαρίζονται τοπικά στην εξωτερική επιφάνεια με πλύσιμο στο χέρι σε χαμηλή θερμοκρασία, χωρίς μαλακτικό, χρησιμοποιώντας ένα καλά στραγγισμένο πανάκι με νερό, κάθε 2 μήνες.

27 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: