ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕΤ ΡΟΔΑΚΙΑ 5ΤΜΧ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ HM1179 Προβολή Μεγαλύτερου

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕΤ ΡΟΔΑΚΙΑ 5ΤΜΧ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ HM1179

HM1179

4 - 10 ημέρες

19,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το ΗΜ1179 είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα μας στα ανταλλακτικά για καρέκλες γραφείου. Πρόκειται για ανταλλακτικό σετ 5τμχ με ροδάκια που ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλετε από ένα τέτοιο προϊόν. Ο τροχίσκος αυτός παρέχει ομαλή και αθόρυβη κύλιση χωρίς ενοχλητικά τριξίματα, χάρη στην στιβαρή κατασκευή του και στα κατάλληλα υλικά που χρησιμοποιούνται. Η μαλακή ελαστική πολυουρεθάνη που περιβάλλει τον τροχό τον κάνει ιδανικό για κάθε είδους επιφάνεια χωρίς να την τραυματίζει. Η κύλιση γίνεται απαλά είτε η καρέκλα σας βρίσκεται σε ξύλινο πάτωμα, είτε σε πλακάκι, είτε σε χαλί, είτε οπουδήποτε.

ΥΛΙΚΟ: Οι άξονες σύνδεσης (πείροι) με την βάση της καρέκλας είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα υψηλής ποιότητας, ενώ τα υπόλοιπα μεταλλικά μέρη του τροχίσκου είναι κατασκευασμένα από χάλυβα αεροπορικού τύπου.
Το ρουλεμάν είναι υψηλής ποιότητας τύπου ABEC 9.
H ζάντα του τροχίσκου είναι από σκληρό nylon πλαστικό, ειδικό για τέτοιου είδους εφαρμογές.
Ο τροχός είναι κατασκευασμένος από διάφανη ελαστική πολυουρεθάνη που περιβάλλει την ζάντα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Διαστάσεις πείρου: διάμετρος 1,1 εκ. x ύψος 2,2 εκ.
Πάχος στα ροδάκια: 2,5 εκ.
Ύψος χωρίς τον πείρο: 8,83 εκ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Το προϊόν δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη συντήρηση εκτός από ένα καθάρισμα στους τροχίσκους και αφαίρεση των τριχών που έχουν τυχόν συσσωρευτεί στους άξονες κύλισης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: Η αντικατάσταση των τροχίσκων γίνεται εύκολα χωρίς εργαλεία. Τραβήξτε τους παλιούς τροχίσκους από την βάση της καρέκλας και αφαιρέστε τους. Στην συνέχεια τοποθετήστε τους νέους ανταλλακτικούς τροχίσκους σπρώχνοντας τον πείρο στην υποδοχή μέχρι να ασφαλίσει.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Πριν παραγγείλετε το προϊόν σιγουρευτείτε ότι έχετε μετρήσει σωστά τις διαστάσεις της καρέκλας σας και αυτοί είναι οι κατάλληλοι τροχίσκοι. Αυτοί οι τροχίσκοι δεν ταιριάζουν με προϊόντα ΙΚΕΑ.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: