Ankarsrum Κουζινομηχανή 7lt Glossy White Assistent Original (2300118)

2300118

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

749,02€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Σουηδικό Design

H Assistent Original παράγεται και συναρμολογείται χειροποίητα στη Σουηδία από το 1940. Κάθε Assistent δοκιμάζεται πριν φύγει από το εργοστάσιο. Εργαζόμαστε με βάση την ποιότητα, την λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό. Πρόκειται για τη συνέχεια της κλασικής Assistent που κατασκευαζόταν παλαιότερα από την Electrolux. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. 

Κάθε βασική έκδοση Assistent Original AKM6230 περιλαμβάνει αξεσουάρ που διευκολύνουν το μαγείρεμα και παρέχουν πολύτιμη βοήθεια κατά το ψήσιμο από παντεσπάνια μέχρι ψωμιά με προζύμι. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο μοντέλο της κλασικής Assistent Original, με πολλές νέες έξυπνες λειτουργίες και βελτιώσεις.

Κινητήρας & μηχανή
Χάρη στον ισχυρότερο κινητήρα των 1500W, μπορείτε να αναμείξετε ακόμη και πιο βαριές ζύμες με ευκολία. Η Assistent Original διαθέτει επίσης ανατροφοδότηση κινητήρα, που σημαίνει ότι η ίδια η μηχανή μπορεί να ρυθμίζει την ταχύτητά της ανάλογα με το φορτίο. Η μοναδική μονάδα γραναζιών της επιτρέπει στο μηχάνημα να είναι ταυτόχρονα ισχυρό και αθόρυβο. Το τεράστιο μπολ των 7 λίτρων καθιστά αυτό το μηχάνημα ιδανικό για την παρασκευή μεγάλων παρτίδων ζύμης. Μπορεί να αναμείξει 1,5 λίτρα υγρού ζύμης και 5 κιλά ζύμης χωρίς πρόβλημα.

Η Assistent Original έχει ελκυστικό και κομψό σχεδιασμό, χαμηλά επίπεδα θορύβου και κάθεται σταθερά στον πάγκο εργασίας σας. Η Assistent Original 6230 περιλαμβάνει ένα ανοξείδωτο μπολ 7lt, κύλινδρο ζύμης, μαχαίρι ζύμης, σπάτουλα, γάντζο ζύμης και καπάκι δοκιμασίας. Ένα μπολ χτυπήματος 3,5lt από πλαστικό Tritan για καλύτερα αποτελέσματα, μπαλονάκια και γάντζους για ζύμη shortcrust. Λαβή και κουμπιά ελέγχου από επιχρωμιωμένο ψευδάργυρο. Και επίσης ένα βιβλίο συνταγών Ankarsrum.

Χαρακτηριστικά
Πολυλειτουργικό μηχάνημα
Χωρητικότητα: 7lt
Ισχύς: 1500W
Διαστάσεις: 470x337x450mm
Βάρος: 13,4kg (net)
Εγγύηση: 7 χρόνια (μονό για οικιακή χρήση)

Μήκος: 47cm
Πλάτος: 33,7cm
Ύψος: 45cm

Προτεινόμενα

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: