ΠΑΤΑΡΙ 3ΦΥΛΛΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ ALIVIA HM351.05 ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ 90,2x42x60Yεκ.

HM351.05

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

60,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

ΗΜ351.05----Το ALIVIA είναι ένα πατάρι για 3-φυλλη ντουλάπα. Πρόκειται για ένα πρακτικότατο συμπλήρωμα που έχει φτιαχτεί με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου. Οι διαστάσεις είναι ικανοποιητικές και είναι χωρισμένο σε δύο διαμερίσματα. Η μία πλευρά είναι μεγαλύτερη και κλείνει με δύο πόρτες ενώ η μικρότερη πλευρά κλείνει με μία πόρτα. Και οι 3 πόρτες έχουν κάθετα μεταλλικά χερούλια, ενώ το εσωτερικό των διαμερισμάτων είναι κενό. Δεν διαθέτουν ράφια ή κάτι άλλο και ενδείκνυνται για αποθήκευση ογκωδών αντικειμένων. Το πατάρι είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη σε ΛΕΥΚΟ χρώμα και εσείς πρέπει απλά να το ταιριάξετε με την υπάρχουσα ντουλάπα σας, τόσο χρωματικά, όσο και από πλευράς διαστάσεων.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
90,2x42x60Υ εκ.
Διαστάσεις εσωτερικές διπλό: 58x40x58Υ εκ.
Διαστάσεις εσωτερικές μονό: 28,5x40x58Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το πατάρι είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας, πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί ενώ εάν υπάρξουν επίμονοι λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Σταθερή κατασκευή
•Ικανοποιητική χωρητικότητα
•Συνδυάζει ποιότητα κατασκευής με εργονομία
•Value for money

Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία, με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.
Συνιστάται η συναρμολόγηση να πραγματοποιηθεί από 2 τουλάχιστον άτομα

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: