ΒΑΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΓΚΡΙ HM476.20 ΣΤΑΥΡΟΣ 48Χ48εκ Φ45Χ73Υεκ.

HM476.20

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

54,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Η ΗΜ476.20 είναι μια στρογγυλή βάση για τραπέζι σε ΓΚΡΙ χρώμα. Αυτή η βάση είναι αλουμινίου με μία κολώνα η οποία στηρίζεται σε μια βαριά επίπεδη αλουμινένια επιφάνεια. Το χαρακτηριστικό που κάνει αυτή την βάση ιδιαίτερα πρακτική είναι ότι το καπάκι που θα διαλέξετε στηρίζεται σε μια διάταξη «σταυρό», με αποτέλεσμα να μπορεί να δεχθεί τόσο στρογγυλά καπάκια, όσο και τετράγωνα. Επίσης, στο κάτω μέρος της διαθέτει ρυθμιστές ύψους (ρεγουλατόρους). Ιδανική πρόταση για συνδυασμό με επιφάνειες σχεδόν κάθε είδους, όπως βερσαλίτες, HPL, MDF, κτλ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ45x73Y εκ
Διαστάσεις στηρίγματος επιφάνειας: 48x48 εκ.
Διαστάσεις κολώνας αλουμινίου: Φ7,6x6,6 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η βάση είναι αλουμινίου με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο ή στο αλουμίνιο μέσω της θερμότητας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Σταθερή και ασφαλής κατασκευή
•Όμορφος σχεδιασμός
•Ρεγουλατόροι στο κάτω μέρος της βάσης

** Προσοχή: Οι βίδες που περιέχονται στην συσκευασία για να βιδωθεί το καπάκι ενδέχεται να μην είναι κατάλληλες για το καπάκι που επιλέγετε. Ελέγχετε πάντα το ύψος της βίδας πριν βιδώσετε.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: