Panasonic Multishape Επαναφορτιζόμενη Κουρευτική Μηχανή Μαύρη ER-CKL2-A301

ER-CKL2-A301

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

89,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ξεκινήστε με το kit MULTISHAPE Modular Personal Care System – διαθέσιμο με την κεφαλή κοπής γενειάδας/μαλλιών/σώματος ER-CTW1 και την κύρια μονάδα Li-ion ER-CBL1. Αυτό το προσαρμοσμένο σύστημα καλύπτει το στυλ και τις ανάγκες φροντίδας σας. Η κύρια μονάδα τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου μεγάλης διάρκειας και αποτελεί τη βάση για όλα τα παρεχόμενα κουρευτικά εξαρτήματα για γένια/μαλλιά/σώμα.

Ισχυρό και αποτελεσματικό κούρεμα

Κουρέψτε τα πυκνά γένια, τα μαλλιά και το σώμα σας αποτελεσματικά και ομοιόμορφα με ακρίβεια. Το MULTISHAPE είναι απλό στον έλεγχο, εφαρμόζει βέλτιστα στο χέρι σας και σας επιτρέπει να αλλάξετε το στυλ σας με την πάροδο του χρόνου όπως θέλετε.

58 ρυθμίσεις ακριβούς μήκους

Αποκτήστε την εμφάνιση που θέλετε γρήγορα και με ακρίβεια. Απλώς χρησιμοποιήστε το εύκολο στεφάνι ρύθμισης για να ρυθμίσετε το μήκος κοπής με ένα από τα τέσσερα παρεχόμενα εξαρτήματα χτένας – σε μικρά διαστήματα έως και 58 βημάτων. Από 1mm έως 30mm σε διαστήματα 0,5mm. Μπορείτε ακόμη και να κατεβείτε στα 0,5 χιλιοστά, απλά χωρίς να χρησιμοποιήσετε εξάρτημα χτένας.

Μοναδικός σχεδιασμός λεπίδας

Ισχυρή ιαπωνική τεχνολογία λεπίδων. Έχει κατασκευαστεί με ανθεκτικές και αιχμηρές, 45° νανογυαλισμένες ιαπωνικές λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα. Η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των λεπίδων αιχμαλωτίζει και κόβει περισσότερες τρίχες ταυτόχρονα για γρήγορα και ομαλά αποτελέσματα.

Βολικό και εύκολο

Οταν είσαι έτοιμος

Η λαβή δεν είναι κατασκευασμένη μόνο για τις διάφορες κεφαλές προσάρτησης, αλλά διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη, μακράς διαρκείας μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion). Αυτή η μπαταρία σάς προσφέρει έως και 70 λεπτά λειτουργίας* με μόλις μία ώρα φόρτιση. Εάν η μπαταρία εξαντληθεί, μπορείτε να ολοκληρώσετε το στυλ σας για περίπου 5 λεπτά μετά από μια εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών.
*Βάσει ξηρής χρήσης σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 20–30°C, όταν χρησιμοποιείτε το ER-CKL2.

Αντιολισθητική επίστρωση για σταθερό κράτημα

Η αντιολισθητική επίστρωση της κύριας μονάδας όχι μόνο εξασφαλίζει σταθερό κράτημα ακόμα και κάτω από το ντους – έχει επίσης ωραία αίσθηση στο χέρι σας. Η επίπεδη πίσω πλευρά εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας για εύκολη χρήση, ανεξάρτητα από τον τύπο κεφαλής προσάρτησης που χρησιμοποιείτε.

Εύκολη συντήρηση

Προτιμάτε να περιποιηθείτε στο νεροχύτη ή να έχετε λίγο χρόνο και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στα γρήγορα; Η κεφαλή και η λαβή του ψαλιδιού διαθέτουν αδιάβροχο σχέδιο, ώστε να μπορείτε να κόψετε στεγνό ή με τζελ ή αφρό – ακόμα και κάτω από το ντους. Δίνοντάς σας την επιλογή υγρού κουρέματος, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την επιβάρυνση στο δέρμα σας.
Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να καθαρίσετε το MULTISHAPE σας ξεπλένοντάς το με τρεχούμενο νερό.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας

Έτοιμοι για ταξίδι

Ιδανικό για ταξίδια, το MULTISHAPE είναι μια συσκευή που μπορεί να προσαρμοστεί με όλα τα εξαρτήματα που χρειάζεστε, για όπου κι αν ταξιδεύετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός και οι αποσπώμενες κεφαλές κάνουν τη συσκευασία εύκολη.

Λιγότερα απόβλητα

Η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του συστήματος MULTISHAPE – επιλέγετε μόνο τα προσαρτήματα για το προσωπικό σας στυλ. Έτσι δημιουργούνται λιγότερα απόβλητα επειδή δεν υπάρχουν περιττά εξαρτήματα. Και αν η εμφάνισή σας αλλάζει, μπορείτε πάντα να προσθέσετε εξασρτήματα στο σύστημά σας στο μέλλον.

Μινιμαλιστικό σχέδιο

Η κεφαλή προσάρτησης συνδυάζεται άψογα με το σχέδιο της λαβής – δημιουργώντας μια μοντέρνα, μινιμαλιστική εμφάνιση. Ταυτόχρονα, η απλή δομή είναι ιδανική για τη σύνδεση όλων των σημερινών και μελλοντικών κεφαλών – ενώ η ανοιχτή και ευέλικτη χρήση σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τη ρουτίνα προσωπικής περιποίησης κάθε μέρα.

Χαρακτηριστικά

Χρήση: Γενειάδα/Μαλλιά/Σώμα
Λεπίδες: Ιαπωνικές λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα
45˚ Νανογυαλισμένες λεπίδες
Μπαταρία: Li-ion
Μήκος κοπής με ρύθμιση στεφάνης: 58 ρυθμίσεις μήκους
Βήμα κοπής: 0,5 χλστ
Εύρος κοπής: 0,5~30mm
Εξαρτήματα: 1-10 mm, 11-20mm, 21-30mm, 1,5mm για το σώμα
Αδιάβροχο: Ναί
Χρόνος λειτουργίας: Περίπου 70 λεπτά*
Χρόνος φόρτισης: 1 ώρα*
Γρήγορη φόρτιση: Ναί
Φόρτιση: Βύσμα RC
Τάση τροφοδοσίας: 100-240 V
Διαστάσεις (Υ×Π×Β): 196×49×43 χιλιοστά
Βάρος: Περίπου 180 g
Σημείωση
*Βάσει ξηρής χρήσης στους 20-30 °C Μέσος χρόνος λειτουργίας.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: