ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ HM7835 RATTAN ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Φ55x101Υεκ.

HM7835

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

169,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

HM7835- -Φωτιστικό δαπέδου από φυσικό Rattan σε ΦΥΣΙΚΟ χρώμα. Το φωτιστικό έχει σχήμα σταγόνας και στηρίζεται απευθείας στο δάπεδο. Ένα λιτό και κομψό φωτιστικό δαπέδου που διαχέει γλυκά το φως μέσα από την υφασμάτινη στήλη που «φιλοξενεί» την λάμπα, και δημιουργεί την ατμόσφαιρα που πάντα φανταζόσασταν για τον χώρο σας, έτσι ώστε να φτιάξετε την δική σας γωνιά χαλάρωσης ή ακόμα και διακόσμησης. Διότι το φως, σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα φωτιστικό. Σημαίνει διακόσμηση, ατμόσφαιρα, τέχνη, μεράκι, και φυσικά επιστήμη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα (σπείρωμα) : Ε27 Normal Socket Bulb
Τύπος λαμπτήρα: Συνιστάται η χρήση LED- Μέγιστο 60w
Διαστάσεις: Φ55x101Υ εκ.
CE Certified

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας RATTAN. Το Rattan είναι το καλύτερο και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φυσικό υλικό για διάφορες κατασκευές. Το Rattan που καλλιεργείται στην Ν.Α. Ασία είναι το ποιοτικότερο και ανθεκτικότερο υλικό από παρόμοια που καλλιεργούνται σε άλλες περιοχές. Με περισσότερα από 600 διαφορετικά είδη, το RATTAN μπορεί να διακριθεί ως ένα ισχυρό ινώδες φυτό που μοιάζει με το μπαμπού και χρησιμοποιείται για ευρέως επειδή είναι ελαφρύ, ανθεκτικό, εύκαμπτο και ελκυστικό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα ξεσκόνισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αρκετό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γραφεία, καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ακόμα και στο σπίτι! Χάρη στον λιτό σχεδιασμό του μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τον περιβάλλοντα χώρο, είτε πρόκειται για κλασικής διακόσμησης είτε για πιο μοντέρνο. Απλά φανταστείτε μια γωνιά ανάγνωσης με ένα τραπεζάκι σαλονιού και το φωτιστικό δαπέδου! Υπέροχη εικόνα!

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: