Hoover HF103X 011 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 22V Γκρι

HF103X 011

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

159,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το HF1 έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς κόπο, χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα, τα ενσωματωμένα αξεσουάρ και τη λειτουργία Park&Go.
Τεχνολογία Flexi Χάρη στον εύκαμπτο σωλήνα, έρχεται ένας νέος τρόπος σκούπας. Αυτός ο τρόπος χρήσης θα σας βοηθήσει να φτάσετε ακόμα και στις πιο χαμηλές επιφάνειες, χωρίς κόπο
Quick PARK&GO Θέλετε να απαντήσετε στο τηλέφωνο ενώ σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα; Δεν ειπώθηκε νωρίτερα! Το HF1 μπορεί να σταθμεύσει προσωρινά σε όρθια θέση εάν είναι απαραίτητο, επιτρέποντάς σας να χειρίζεστε εύκολα πολλές εργασίες ταυτόχρονα. *Όταν χρησιμοποιείται η ηλεκτρική σκούπα, εάν υπάρχει επίβλεψη, μπορείτε να την παρκάρετε προσωρινά σε όρθια θέση σε σκληρά δάπεδα. Ωστόσο, εάν η ηλεκτρική σκούπα αφεθεί χωρίς επίβλεψη, πρέπει να τοποθετηθεί στην επιτοίχια βάση.
Μέγιστη ορατότητα κρυμμένης σκόνης Εξαιρετική ορατότητα ακόμη και για την πιο κρυφή σκόνη: η βούρτσα είναι εξοπλισμένη με μπροστινό φως LED που σας επιτρέπει να βλέπετε τις πιο σκοτεινές περιοχές που πρέπει να καθαρίσετε με ηλεκτρική σκούπα κατά τον καθαρισμό.
Ένα άγγιγμα άδειασμα Το σύστημα One Touch επιτρέπει το εύκολο, γρήγορο και υγιεινό άδειασμα της ηλεκτρικής σκούπας HF1, αποφεύγοντας την επαφή με σκόνη και υπολείμματα.
Παρακολούθηση κατάστασης μπαταρίας Η ηλεκτρική σκούπα είναι εξοπλισμένη με φώτα LED που σας ειδοποιούν πότε είναι ώρα να φορτίσετε το προϊόν και πότε είναι έτοιμο για χρήση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Επαναφορτιζόμενη
2 σε 1
Ναι
Χωρητικότητα Κάδου (Στερεών)
900 ml
Βάρος
2,4 kg
Χρώμα
Γκρι

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Τάση Μπαταρίας
22 V
Τύπος Μπαταρίας
Ιόντων Λιθίου (Li-ion)
Διάρκεια Χρήσης
40 min

Δυνατότητες & Λειτουργίες

για Ακάρεα
Όχι
για Κατοικίδια
Όχι
για Χαλιά
Όχι
Υγρό Καθάρισμα
Όχι

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: