Black & Decker BXHBA600E Ραβδομπλέντερ με Ανοξείδωτη Ράβδο 600W Λευκό

BXHBA600E

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

39,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ραβδομπλέντερ Black & Decker BXHBA600E, Το ραβδομπλέντερ χειρός, Hand Blender από τη Black + Decker, θα γίνει ο δυνατός σύμμαχος στην κουζίνα σας.

Ραβδομπλέντερ Black & Decker BXHBA600E

Το ραβδομπλέντερ χειρός, Hand Blender από τη Black +  Decker, θα γίνει ο δυνατός σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με δυνατή ισχύ 600W και 2 λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, εξασφαλίζει γρήγορο και αποτελεσματικό τεμαχισμό, ενώ χάρη στην ειδική του σχεδίαση, η αποσπώμενη ράβδος μπορεί εύκολα να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Εξοπλισμένο με σύστημα 20 μεταβλητών ταχυτήτων, μπορείτε να επιλέξετε τον βαθμό που θα πολτοποιήσετε τα λαχανικά σας, για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές και άκρως γευστικές βελουτέ σούπες και παράλληλα διαθέτει εργονομική λαβή, που προσφέρει άνεση και ασφάλεια για να ετοιμάσετε εύκολα, διάφορα γευστικά εδέσματα. Επιπλέον, το μπλέντερ χειρός, είναι κατάλληλο για πολλές μαγειρικές χρήσεις, αφού συνοδεύεται από ένα πολύλειτουργικό μπλέντερ, που επιτρέπει την πολτοποίηση, την ανάμειξη, αλλά και το ψιλοκόψιμο, ενώ το ειδικά σχεδιασμένο, μπολ ανάμειξης, για αποφυγή πιτσιλίσματος, με τον ανθεκτικό αναδευτήρα, σας δίνει τη δυνατότητα να ετοιμάσετε σάλτσες, dips ή παιδικές τροφές. Το μπλέντερ χειρός της Black +  Decker είναι εύκολο στη συναρμολόγηση, είναι ανθεκτικό στο χρόνο, προσφέρει ασφάλεια σε όλες τις παρασκευές και είναι η τέλεια επιλογή για γρήγορα, γευστικά μαγειρικά αποτελέσματα.

Εγγύηση 2 Έτη
Χρώμα Άσπρο
Είδος Ραβδομπλέντερ
Θρυμματισμός Πάγου Όχι
Χωρητικότητα Κανάτας Δεν Αναφέρεται
Ισχύς 600W
Αντιολισθητική Bάση Όχι
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Μεταβλητός έλεγχος 20 ταχυτήτων, Inox κόπτες υψηλής ποιότητας, Διαφανές δοχείο με ειδική σχεδίαση για αποφυγή πιτσιλίσματος, Διαφανές δοχείο με ειδική σχεδίαση για αποφυγή πιτσιλίσματος
Βάρος 1.28 Kg
Διαστάσεις L x W x H 20 x 20 x 30 cm

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: