Black & Decker BXSS2200E Σύστημα Σιδερώματος Πίεσης 5bar με Δοχείο 1.4lt

BXSS2200E

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

104,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το σίδερο ατμού BXSS2200E, θα σου προσφέρει γρήγορο σιδέρωμα των ρούχων, με τέλειες γραμμές, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα υφάσματα!

Η κορυφαία απόδοσή του, στο σιδέρωμα επιτυγχάνεται χάρη στο σύστημα γρήγορης εκκίνησης σε 1 λεπτό, την κεραμική επιφάνεια αλλά και την διάρκεια σιδερώματος με 90 λεπτά σιδέρωμα χωρίς παύσεις . Ταυτόχρονα, η παραγωγή του ατμού 120 g με πίεση 5 bar και η χωρητικότητα δεξαμενής 1,4 λίτρων κάνουν το σιδέρωμα εύκολη υπόθεση.

Η τεχνολογία, ο σχεδιασμός και η λειτουργία του BXSS2200E, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας, θα σου εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση για πολύ καιρό.

Πανίσχυρος ατμός για τέλεια αφαίρεση των τσακίσεων

Η ισχυρή και συνεχής παροχή ατμού 120g με πίεση 5 bar αντιμετωπίζει ακόμα και τα πιο χοντρά υφάσματα με ευκολία. Δείτε τις επίμονες τσακίσεις να εξαφανίζονται με μια επιπλέον βολή ατμού στα σημεία που είναι απαραίτητο. Αυτή η επιπλέον βολή ατμού είναι ιδανική για κάθετο σιδέρωμα , για να φρεσκάρετε τα ρούχα και τις κουρτίνες.

Γρήγορη εκκίνηση σε μόλις 1 λεπτό!

Σε μόλις 1 λεπτό το σίδερο ατμού της Black and Decker φτάνει την επιλεγμένη θερμοκρασία και είναι έτοιμο για να χρησιμοποιηθεί. Mε μια ενδεικτική λυχνία και ένα ηχητικό σήμα που ειδοποιήσε πότε είναι έτοιμο.

Μεγάλη αποσπώμενη δεξαμενή νερού για εύκολο γέμισμα

Το διαφανές δοχείο 1,4 λίτρων σάς παρέχει έως και 90 λεπτά συνεχούς χρήσης. Όταν το δοχείο νερού αδειάσει, θα ειδοποιηθείτε από την ενδεικτική λυχνία, ώστε να το ξαναγεμίσετε εύκολα ανά πάσα στιγμή στη βρύση από το μεγάλο άνοιγμα γεμίσματος.

Ισχύς
2200 W
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
1400 ml
Παροχή Ατμού
10 gr/min
Πίεση Ατμού
5 bar

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: