JBL Ηχείο με λειτουργία Karaoke Partybox 710 σε Μαύρο Χρώμα

JBLPARTYBOX710EU

2-4 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

769,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το αδιάβροχο PartyBox 710 Bluetooth Ηχείο Black μεταμορφώνει την επόμενη εκδήλωσή σου σε πραγματικό πάρτι, συναυλία ή νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με τα εντυπωσιακά, πολύχρωμα, προσαρμόσιμα εφέ φωτισμού και με αδιαβροχοποίηση IPX4.

800W RMS ισχυρού ήχου JBL Original Pro

Δημιούργησε μια στιγμιαία μουσική σύνδεση με 800 ισχυρών Watt υψηλής απόδοσης JBL Original Pro Sound. Τα διπλά τουίτερ 2.75" και τα γούφερ 8" σε συνδυασμό με τη ρυθμισμένη θύρα αντανακλαστικών μπάσων προσφέρουν λεπτομερή ηχητική τελειότητα για μουσική τόσο δυνατή που μπορείς κυριολεκτικά να νιώσεις τον ρυθμό.

Δυναμική, πολύχρωμη, προσαρμόσιμη προβολή φωτός

Φώτα, χρώμα, πάρτι! Μετάτρεψε οποιονδήποτε χώρο σε ροκ συναυλία, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και lounge καραόκε όλα σε ένα. Συγχρόνισε τη μουσική σου με δυναμικά, προσαρμόσιμα, μοναδικά εφέ έναστρης νύχτας και οπτικές εμπειρίες επόμενου επιπέδου που αναβοσβήνουν εύκολα μέσω των βελτιωμένων, φιλικών προς το χρήστη καντράν στο επάνω πάνελ ή της εφαρμογής PartyBox.

IPX4 αδιάβροχο

Είτε κάνεις πάρτι με φίλους στην αυλή σου είτε πίνεις ποτά δίπλα στην πισίνα, το JBL PartyBox 710 είναι IPX4 αδιάβροχο, ώστε να μην ανησυχείς ποτέ μήπως βραχεί καταλάθος την ώρα του πάρτι.

Συνολική Ισχύς
800 Watt
Αριθμός Ηχείων
2

 

Δυνατότητες Αναπαραγωγής
MP3 / WMA
Αποκωδικοποιητές Ήχου
MP3 / WAV / WMA

 

Bluetooth
Bluetooth
Είσοδοι/Έξοδοι
USB / Bluetooth / Aux in / MIC

 

Λειτουργία Karaoke
Ναι
Party Lights
Ναι

 

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ)
43.6 cm x 39.9 cm x 90.5 cm
Βάρος
28 kg
Παρελκόμενα
Καλώδιο Ρεύματος AC / Οδηγίες Χρήσης

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: