ΜΠΟΥΦΕΣ MEEN HM9735 MDF ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΚΑΡΥΔΙΑΣ-ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ 150x40x80Υεκ

HM9735

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

629,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ο μπουφές ΜΕΕΝ σε ΚΑΡΥΔΙ χρώμα είναι ένα όμορφο έπιπλο. Έχει ψηλά ΧΡΥΣΑ μεταλλικά πόδια και στην μία πλευρά ένα μεγάλο ντουλάπι με ράφι που ανοίγει με διπλές πόρτες. Μάλιστα, η μία πόρτα είναι αεριζόμενη με τρυπητή τεχνοτροπία. Στην άλλη πλευρά υπάρχουν 3 συρτάρια. Το μήκος του εξασφαλίζει ότι η επιφάνεια του είναι μεγάλη και αρκετή για τοποθέτηση πολλών αντικειμένων. Τι είναι όμως ο μπουφές;
INFO: Το έπιπλο μπουφές έχει μακρά ιστορία, καθώς φαίνεται πως μας ήρθε από την Σκανδιναβία, όπου αρχικά χρησιμοποιούνταν για το σημείο που σερβίρονταν αλκοολούχα ποτά. Η ιδέα υιοθετήθηκε από τους Γάλλους που, με τη γνωστή τους κομψότητα, την πήγαν ένα βήμα παρακάτω και σταδιακά γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση. Στην Ελλάδα αγαπάμε πολύ τους μπουφέδες, τους οποίους συναντάμε όλες τις τελευταίες δεκαετίες, σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και στιλ.
Ο μπουφές είναι ένα άκρως πρακτικό έπιπλο, αφού στους αποθηκευτικούς του χώρους μπορούμε να βάλουμε από σερβίτσια πιάτων και ποτήρια, μέχρι κεριά και διάφορα άλλα χρηστικά αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας, ώστε να είναι τακτοποιημένα και να μη δημιουργούν ακαταστασία στο χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
150x40x80Υ εκ.
Ύψος ποδιού: 16 εκ.
Διαστάσεις φύλλων: 43x2x60Υ
Διαστάσεις ραφιών: 59x2x31Υ
Διαστάσεις εσωτερικά από αριστ: 86x36,5x29,5-30,5Υ / 54x31,5x16,5Υ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο μπουφές έχει γίνει από MDF με καπλαμά από ξύλο καρυδιάς. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά για πολλές κατασκευές. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Μοντέρνο design
•Ψηλά πόδια
•Ικανοποιητικές διαστάσεις
*Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακές συσκευασίες
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: