Liebherr CNbdc 573i Ψυγειοκαταψύκτης 371lt NoFrost Υ201.5xΠ59.7xΒ67.5εκ. Μαύρος C

CNbdc 573i

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

1 199,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

NoFrost

Όταν ανοίγετε την κατάψυξη, θέλετε να βλέπετε κατεψυγμένα τρόφιμα – αλλά σίγουρα όχι πάγο. Η τεχνολογία NoFrost προστατεύει την κατάψυξη από τον ανεπιθύμητο σχηματισμό πάγου, ο οποίος καταναλώνει πολλή ενέργεια και μπορεί να είναι κοστοβόρος. NoFrost σημαίνει: Ποτέ πια δύσκολη και χρονοβόρα απόψυξη, αλλά περισσότερος χρόνος για άλλα πράγματα – και εξοικονόμηση χρημάτων.

EasyFresh

Εγγύηση για φρέσκα προϊόντα στο σπίτι αποτελεί το συρτάρι EasyFresh. Είτε πρόκειται για μη συσκευασμένα φρούτα, λαχανικά ή καρπούς: εδώ αποθηκεύονται όλα ιδανικά. Μέσω των τροφίμων η υγρασία αέρα στο συρτάρι αυξάνεται χάρη στο στεγανό κλείσιμο. Με τον τρόπο αυτό, τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για μεγάλο διάστημα.

DuoCooling

Χάρη στα δύο πλήρως ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, το DuoCooling φροντίζει ώστε να μην πραγματοποιείται ανταλλαγή αέρα μεταξύ ψυγείου και κατάψυξης. Τα τρόφιμα δεν ξηραίνονται και δεν μεταφέρονται οσμές. Αυτό σημαίνει: λιγότερη σπατάλη τροφίμων, όχι τόσο συχνά ψώνια, εξοικονόμηση χρημάτων και απόλαυση περισσότερων.

SmartDeviceBox

Η συσκευή Liebherr βρίσκεται στην κουζίνα – αλλά εάν το θέλετε, μπορεί να μπει οποιαδήποτε στιγμή στο διαδίκτυο: Το ενσωματωμένο SmartDeviceBox ανοίγει την πύλη σε όλα τα πλεονεκτήματα του Smart Home. Απλώς τοποθετήστε το βύσμα, ενεργοποιήστε και συνδέστε τη συσκευή στο διαδίκτυο μέσω WLAN.

Οθόνη Touch & Swipe

Η συσκευή υπακούει με ένα απλό άγγιγμα: Χάρη στην οθόνη Touch & Swipe μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψυγείο διαισθητικά και εξαιρετικά εύκολα. Απλώς επιλέξτε λειτουργίες όπως το ""SuperCool"" με άγγιγμα και σάρωση της έγχρωμης οθόνης. Το ίδιο εύκολα μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Και όταν δεν χειρίζεστε ενεργά την οθόνη; Τότε δείχνει την πραγματική θερμοκρασία.

Οθόνη αφής 2,4"

Σαφή μηνύματα χωρίς χάσιμο χρόνου, με μεγάλη οθόνη 2,4 ιντσών Touch & Swipe μπροστά στην πόρτα. Έτσι μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να βλέπετε την κατάσταση της συσκευής και να αλλάζετε τις ρυθμίσεις. Η οθόνη Touch & Swipe είναι ενσωματωμένη στην πόρτα χωρίς να προεξέχει. Χάρη στα ποιοτικά υλικά καθώς και στη μαύρη γυαλιστερή επιφάνειά της ταιριάζει οπτικά απόλυτα στο ψυγείο Liebherr.

Κατασκευαστής

LIEBHERR

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
CNbdc 573i Plus

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
C
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
162 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
371 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
103 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
268 lt
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Όχι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
201,5 cm
Πλάτος
59,7 cm
Βάθος
67,5 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Όχι

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: