Rohnson Mamba M14 Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick & Χειρός 25.9V Μαύρη

M14

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

299,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Η επαναφορτιζόμενη σκούπα stick της εταιρείας Rohnson λειτουργεί με μπαταρία τάσης 25.9 Volt.
Είναι κατάλληλη για το βασικό καθάρισμα του σπιτιού, ακόμα και για εντατικές εργασίες και μπορεί να αντικαταστήσει τη συχνή χρήση της ηλεκτρικής σκούπας.Επιπλέον, μετατρέπεται εύκολα σε σκουπάκι χειρός, ώστε να το χρησιμοποιήσετε για γρήγορο καθαρισμό, όποτε προκύψει ανάγκη.Έχει μέγιστη διάρκεια χρήσης 1 ώρα και 20 λεπτά, και είναι κατάλληλη για πιο λεπτομερές καθάρισμα του σπιτιού.

Φρόντισε όλους τους χώρους του σπιτιού σου με την Σκούπα Stick Mamba M14 της Rohnson. Είναι επαναφορτιζόμενη για να τη χρησιμοποιείς άνετα, χωρίς να ψάχνεις την πλησιέστερη πρίζα.
Έχει αυτονομία έως και 80 λεπτά, ώστε να καθαρίζεις ολόκληρο το σπίτι με μία μόνο φόρτιση. Κι αν ξεμείνεις, με τη βοήθεια του ταχυφορτισή θα είναι σύντομα έτοιμη για χρήση!Επιπλέον, χάρη στο κυκλωνικό σύστημα διαχωρισμού και κατακράτησης σκόνης, ο αέρας που επαναφέρει, είναι πεντακάθαρος, απαλλαγμένος από βλαβερά και αλλεργιογόνα σωματίδια! Ακόμα, χρησιμοποίησέ τη και ως σκουπάκι για μεγαλύτερη άνεση.

Όλα υπό έλεγχο!

Η απορροφητικότητα προσαρμόζεται ανάλογα με το πόση σκόνη εντοπίζει ο εξειδικευμένος αισθητήρας της συσκευής. Μία δυνατότητα που σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια, ειδικά τις μέρες που είναι αφιερωμένες στο σκούπισμα όλου του σπιτιού!

Ένας «κυκλώνας» στο σαλόνι σου!

Ανάπνευσε άφοβα! Αυτή η σκούπα, χάρη στην κυκλωνική τεχνολογία χωρίς σακούλα πετυχαίνει τον τέλειο διαχωρισμό μεταξύ του αέρα εισαγωγής και της σκόνης. Έτσι, ο αέρας που επιστρέφει στην ατμόσφαιρα είναι απαλλαγμένος από σωματίδια!

Εμπρός καλό μου σκουπάκι!

Μη μένεις στη χρήση της ως σκούπα! Αν θες να μαζέψεις τρίμματα φαγητού ή άλλους ρύπους σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σαν αυτόνομο σκουπάκι. Είναι άνετο στο χέρι και δεν χρειάζεται να μεταφέρεις ολόκληρη τη συσκευή για μια μικρή «ζημιά».

Σχεδιασμένη για… σκληρές καταστάσεις!

Αυτή η σκούπα κάνει τα… μαγικά της σε κάθε δάπεδο! Η νέα σου σκούπα δεν κολλάει πουθενά και σου επιτρέπει να περνάς από χαλί σε πάτωμα και ύστερα, πάλι σε μοκέτα! Σχεδιασμένη να ελίσσεται και σε σκληρά δάπεδα, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε όποια επιχείρηση σκούπα της αναθέσεις!

Έρχεται με παρέα!

Μαζί με τη σκούπα, στη συσκευασία θα βρεις και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για σχολιαστικό και τέλειο καθάρισμα, όπως φωτιζόμενο πέλμα σκουπίσματος με bristle roller&soft roller, μίνι μηχανοκίνητο εξάρτημα, εξάρτημα για γωνίες, ενσωματωμένο σύνθετο εξάρτημα πολλαπλών χρήσεων και εξάρτημα για στρώματα καναπέδες και ταχυφορτιστή.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Επαναφορτιζόμενη
2 σε 1
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Τάση Μπαταρίας
25,9 V
Τύπος Μπαταρίας
Ιόντων Λιθίου (Li-ion)
Διάρκεια Χρήσης
80 min

Δυνατότητες & Λειτουργίες

για Ακάρεα
Όχι
για Κατοικίδια
Όχι
για Χαλιά
Όχι
Υγρό Καθάρισμα
Όχι

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: