Gauzer Optima Max Standard Ηλιακός Θερμοσίφωνας 200 λίτρων Glass Διπλής Ενέργειας με 3.1τ.μ. Συλλέκτη Προβολή Μεγαλύτερου

Gauzer Optima Max Standard Ηλιακός Θερμοσίφωνας 200 λίτρων Glass Διπλής Ενέργειας με 3.1τ.μ. Συλλέκτη

BC 20/30 (2)

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

1 010,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Δεξαμενή

Δοχείο κλειστού κυκλώματος από ατσάλι με εσωτερική επισμάλτωση ψημένο στους 840 Co. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προστατεύεται από τη σκουριά, αφού το νερό δεν έρχεται σε επαφή με τα τοιχώματα, εξασφαλίζοντας έτσι πάντα καθαρό πόσιμο νερό.

Μόνωση από χυτή πολυουρεθάνη πάχους 8 cm και 40 kg/m3 για μεγάλη διατήρηση του ζεστού νερού χρήσης. 

Ηλεκτρική αντίσταση 4 kw με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και ασφαλιστικό υπερθέρμανσης.

Συλλέκτης

Εξωτερικό περίβλημα από ενιαίο προφίλ αλουμινίου, χωρίς ενώσεις, απορροφητή επιλεκτικής βαφής τύπου Full plate από χαλκό και τεχνολογία συγκόλλησης Laser.

Έχει επιφάνεια 2.4m², ικανή για να παράγει έως και 310 λίτρα ζεστού νερού χρήσης

Είναι επιλεκτικός, ο τύπος που χρησιμοποιείται συχνότερα τα τελευταία χρόνια στους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Έχει μικρότερες απώλειες θερμότητας σε σχέση με έναν απλό συλλέκτη, άρα και μεγαλύτερη απόδοση.

Διπλής ενέργειας

Είναι διπλής ενέργειας, έχει δηλαδή τη δυνατότητα να λειτουργήσει με τρεις τρόπους: με ηλιακή ενέργειαμε ηλεκτρική ενέργεια ή με ζεστό νερό από την κεντρική θέρμανση του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο δοχείο νερού υπάρχει μια ηλεκτρική αντίσταση, καθώς επίσης και μια σερπαντίνα που σ’ αυτήν κυκλοφορεί το ζεστό νερό του καλοριφέρ που παράγεται από τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης. Έτσι τις ημέρες που υπάρχει λίγη ηλιοφάνεια λόγω συννεφιάς, θα μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία τον ηλιακό σας θερμοσίφωνα είτε με ηλεκτρική ενέργεια, είτε από τον λέβητα, για να έχετε πάντα ζεστό νερό.

Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Η τακτική συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα βελτιστοποιεί την ποιότητατην υγιεινή και την απόδοση λειτουργίας του, κάνοντας παράλληλα οικονομία και στην κατανάλωση ενέργειας. Για την εύρυθμη λειτουργία του ηλιακού θερμοσίφωνα απαιτείται η τακτική του συντήρηση από εξειδικευμένο συνεργείο. Οι απαραίτητες ενέργειες κατά τη συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι:

  • Ο έλεγχος της στάθμης των ηλιακών υγρών & η συμπλήρωση όπου κρίνεται απαραίτητο.
  • Ο έλεγχος και επιδιόρθωση των μονώσεων στις τοπικές σωληνώσεις του ηλιακού.
  • Ο έλεγχος και η αλλαγή του ανόδιου του μαγνησίου, ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία αλάτων εντός του ηλιακού θερμοσίφωνα.
  • Ο έλεγχος και ο καθαρισμός της ηλεκτρικής αντίστασης.

Κατασκευαστής

GAUZER

Χαρακτηριστικά

Ονομαστική Χωρητικότητα
200 lt
Υλικό Δοχείου
Glass
Τρόπος Λειτουργίας
Διπλής Ενέργειας
Τύπος Συλλέκτη
Επιλεκτικός
Συλλέκτης Τιτανίου
Ναι
Συλλεκτική Επιφάνεια
3.1 m²
Κεραμοσκεπής
Όχι
Χαμηλού Ύψους
Όχι
Οριζόντιου Συλλέκτη
Όχι
Compact
Όχι
Αντλίας Θερμότητας
Όχι
Wi-Fi
Όχι

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: