ΚΑΝΑΠΕΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΣ SHIFTER HM6073.02 ΥΦΑΣΜΑ ΣΕ ΓΚΡΙ 290x196x76Υεκ.

HM6073.02

Περιορισμένη ποσότητα, 4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

999,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Σας παρουσιάζουμε τον καινούριο πολυμορφικό καναπέ «SHIFTER». Έναν καναπέ απαράμιλλης ποιότητας και ομορφιάς που θα σας ενθουσιάσει.
Ξεκινώντας από τα βασικά και τα προφανή, το χρώμα της εξαιρετικά ποιοτικής επένδυσης του καναπέ είναι ΓΚΡΙ. Η τεχνοτροπία της επένδυσης είναι καπιτονέ σε όλο το εύρος του καναπέ. Αποτελείται από 4 ξεχωριστά τετράγωνα κομμάτια, τα οποία μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπως εσείς θέλετε! Τα 3 από τα 4 κομμάτια διαθέτουν χαμηλή πλάτη, ενώ το τέταρτο μοιάζει περισσότερο με ένα μεγάλο σκαμπό. Τα 2 μακρόστενα μαξιλάρια ενώνονται στον καναπέ με «χρατς» (Velcro). Περνώντας στο κάθισμα του καναπέ, αυτό που εντυπωσιάζει είναι η κατασκευή του με pocket springs, πράγμα που απογειώνει πραγματικά την αίσθηση άνεσης που προσφέρει!
Αισθητικά, αυτό που μαγνητίζει το βλέμμα είναι η στιβαρή εικόνα που δίνει στον καναπέ το γεγονός ότι είναι χαμηλός με τα μαύρα ποδαράκια πολυπροπυλενίου.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
290x196 (εάν τοποθετηθεί ώς γωνία)x75Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 96-225x75 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 280-230x36 εκ.
Ύψος μπράτσου: 60 εκ.
Ύψος καθίσματος: 42 εκ.
Ύψος πoδιού: 5 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του καναπέ είναι κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο ευκαλύπτου. Ο ευκάλυπτος είναι ένα σκληρό ξύλο που θεωρείται ένα από τα βιώσιμα ξύλα που είναι χρήσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό το ξύλο εκτός από το ότι είναι απολύτως ελκυστικό, έχει και πολλές κοινές ιδιότητες με παρόμοια σκληρά ξύλα. Είναι πολύ δυνατό και έχει υψηλή πυκνότητα.
Τα πόδια του καναπέ είναι από πολυπροπυλένιο με αποτέλεσμα η αντοχή τους στο βάρος να είναι τεράστια, αλλά προσφέρουν και προστασία του καναπέ από την υγρασία.
Το ύφασμα που καλύπτει ολόκληρο τον καναπέ, τώρα, είναι Easy Clean. Πρόκειται για ύφασμα που καθαρίζεται πανεύκολα σε περίπτωση λεκέδων.
Το γέμισμα στα μαξιλάρια όλου του καναπέ έχει γίνει από πρωτογενές αφρώδες υλικό με κατηγορίας πυκνότητας 20.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής του καναπέ, τον καθιστούν εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη! Όπως αναλύθηκε πιο πάνω, το ύφασμα της επένδυσης χρειάζεται μόνο ένα ξεσκόνισμα κι ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε όλη την επιφάνειά του, για να τον φρεσκάρει και να τον διατηρήσει σαν καινούριο για πολλά χρόνια.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Σκελετός από μασίφ ξύλο
•Υλικά κατασκευής υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας
•Ύφασμα Κατηγορίας Easy Clean
•Επιβλητική παρουσία στον χώρο, με πολυμορφικό design «ποδιάς» που φτάνει μέχρι χαμηλά
•Κατασκευή σε 4 τεμάχια για εύκολη μεταφορά ή μετακόμιση, μιας και το κάθε τεμάχιο ξεχωριστά μπορεί να χωρέσει άνετα από πόρτες και κλιμακοστάσια

Σας σκεφτόμαστε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μας!

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: