Νέο ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ 2ΤΜΧ CUPPER HM9878.12 ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΛΕΥΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ Προβολή Μεγαλύτερου

ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ 2ΤΜΧ CUPPER HM9878.12 ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΛΕΥΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

HM9878.12

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

34,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Τα τραπεζάκια ζιγκόν CUPPER θα σας ενθουσιάσουν με το στυλ και την πρακτικότητά τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε πρωτότυπες διακοσμητικές συνθέσεις, δίνοντας νέα πνοή στον χώρο σας με αυτό το σετ. Πρόκειται για 2 στρογγυλά τραπέζια, ένα ψηλότερο κι ένα πιο κοντό που αποθηκεύεται κάτω από το ψηλό. Τα πόδια είναι μεταλλικά σε μαύρο χρώμα, ενώ οι επιφάνειές τους είναι σε χρώμα ΛΕΥΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Ψηλό: Φ55x45Υ εκ.
Κοντό: Φ40x40Υ εκ.
Διαστάσεις μετάλλου: Φ16 mm
Πάχος μελαμίνης: 15mm

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Οι επιφάνειες των τραπεζιών είναι από υψηλής ποιότητας μελαμίνη πάχους 15 χιλιοστών. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας(panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

Τα πόδια και οι βάσεις των τραπεζιών είναι από μέταλλο ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας. Είναι διάσημο για φινιρίσματα υψηλής ποιότητας τόσο όσον αφορά τη λειτουργικότητα όσο και τη συνολική εμφάνιση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τόσο η επιφάνεια, όσο και τα πόδια καθαρίζονται εύκολα με ένα υγρό πανί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Ποιοτικά υλικά και μέθοδοι κατασκευής
•Αισθητικά όμορφα τραπέζια
•Πρακτικά στην χρήση τους
•Δεν πιάνουν πολύ χώρο αφού το ένα μπαίνει κάτω από το άλλο
•Διαθέτουν προστατευτικά πλαστικά στα πόδια για προστασία των πατωμάτων
**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.
***Το προϊόν είναι αμοντάριστο και χρειάζεται συναρμολόγηση.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: