ΚΑΝΑΠΕΣ ΓΩΝΙΑ BRICKEN HM3275.03R ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΥΦΑΣΜΑ 110-282x98-160x72Υεκ.

HM3275.03R

Περιορισμένη ποσότητα, 4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

1 099,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ο BRICKEN είναι ένας καινούργιος 3-θέσιος καναπές σε διαμόρφωση δεξιάς γωνίας (όπως τον κοιτάς) με όμορφο design και ποιοτικό ύφασμα σε ΚΕΡΑΜΙΔΙ χρώμα. Ξεκινώντας από το design, ο καναπές φτάνει μέχρι πολύ χαμηλά σε στυλ «ποδιάς», διαθέτει φαρδιά μπράτσα, ενώ δίνει την εντύπωση ότι αποτελείται από 2 καναπέδες και την γωνία, χάρη στις όμορφες ραφές! Το κομμάτι που σχηματίζει την γωνία είναι ίδιας αισθητικής και ενώνεται με τον κυρίως καναπέ με κατακόρυφους αναρτήρες πάνελ. Η πλάτη είναι σταθερή και άνετη ενώ υπάρχουν 3 μικρότερα διακοσμητικά μαξιλαράκια. Το κάθισμα διαθέτει γεμίσματα αφρού μεσαίας σκληρότητας σε συνδυασμό με οριζόντια (ζιγκ-ζαγκ) ελατήρια αλλά και pocket springs, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση. Και φυσικά, σας προσφέρουμε αυτόν τον καναπέ με εγγύηση σκελετού 3 ετών! Σας καλύψαμε;

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
110-282x98-160x72Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 108-225x65-122 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 225x30 εκ.
Ύψος μπράτσου: 66 εκ.
Ύψος καθίσματος: 44 εκ.
Προδιαγραφές αφρού: DNS 30

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του καναπέ είναι κατασκευασμένος από mdf σε συνδυασμό με κόντρα πλακέ θαλάσσης και κομμάτια μασίφ ξύλου. Αυτό εξασφαλίζει την αντοχή του καναπέ σε βάθος χρόνου.
Το ύφασμα της επένδυσης είναι 100% pes-chenille (πολυεστερικό chenille) με προδιαγραφές 340g/m2. Αυτό είναι ειδικό ύφασμα (νήμα) με παχύ πέλος, πιο γυαλιστερό από τα υπόλοιπα υφάσματα, και μοιάζει με βελούδο στην υφή, όμως είναι μεγαλύτερης αντοχής.
Αυτό το ύφασμα είναι υδατοαπωθητικό, πυρίμαχο (non-flammable), και φυσικά συμμορφώνεται με τον ευρωπαϊκό κανονισμό “REACH” κατά την κατασκευή του υφάσματος που σημαίνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου χημικές ουσίες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα απλό ξεσκόνισμα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε περίπτωση απλών λεκέδων είναι αρκετό για το καθάρισμα. Σε πιο δύσκολους λεκέδες συνιστάται το στεγνό καθάρισμα. Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά.

*Ο καναπές παραδίδεται αμοντάριστος σε εργοστασιακές συσκευασίες
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: