029-000213 Πολυθρόνα Matus pakoworld σάπιο μήλο βελούδο-πόδι μαύρο μέταλλο 55x54x78εκ

029-000213

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

56,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Χαρακτηριστικα

ΥΨΟΣ 1
ΒΑΘΟΣ 54
ΒΑΡΟΣ 2
ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ VELVET - METAL
ΧΡΩΜΑ 55
ΜΗΚΟΣ YES

Περισσότερες πληροφορίες

Πολυθρόνα Matus pakoworld σάπιο μήλο βελούδο-πόδι μαύρο μέταλλο 55x54x78εκ

Η Matus έχει κομψό σχεδιασμό και μπορεί να κοσμήσει εξαιρετικά οποιοδήποτε χώρο κι αν τοποθετηθεί. Ένα κάθισμα που συνδυάζει ποιότητα, εργονομία και φινέτσα δίνοντας μία πνοή πολυτέλειας στο χώρο σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
*Πλάτη και έδρα ενιαία, με επένδυση βελούδο υφάσματα άριστης ποιότητας  με μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στη φθορά. Το βελούδο είναι ένα ύφασμα με κοντές, πυκνές ίνες, συνήθως από μετάξι, βαμβάκι ή συνθετικά υλικά. Έχει μια απαλή, λεία υφή και μια πλούσια, γυαλιστερή εμφάνιση. Χαρακτηρίζεται για την πυκνότητα του και την απαλότητά του.
*Ο σχεδιασμός της ακολουθεί την σπονδυλική στήλη, στηρίζοντας τη μέση με την μοντέρνα καμπύλη μορφή της. 
*Στήριξη σε ενισχυμένο σκελετό που καταλήγει σε τέσσερα μεταλλικά πόδια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, στο βάρος και στο χρόνο.
*Προσφέρεται σε χρώμα σάπιο μήλο-μαύρο.

Διάσταση προϊόντος:
Μήκος: 55 εκ.
Πλάτος: 54 εκ.
Ύψος: 78 εκ.

Συντήρηση:
Χρησιμοποιείστε μία μαλακή βούρτσα, ή την ηλεκτρική σας σκούπα και το εξάρτημα με την μαλακή τρίχα και με απαλές κινήσεις καθαρίστε το βελούδο. Σε περίπτωση λεκέ σκουπίστε με ένα μαλακό πανί και χλιαρό νερό, αλλά τρίψτε πολύ απαλά το λεκέ χωρίς να ασκείτε πίεση γιατί θα ποτίσει ακόμα πιο βαθιά.  Ξεπλύνετε καλά την περιοχή με καθαρό νερό και αφήστε το ύφασμα να στεγνώσει μακριά από τον ήλιο.

Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία και  με αναλυτικό οδηγό συναρμολόγησης.
Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.


30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: