Το συρτάρι BioFresh Professional δίνει στα τρόφιμα μια επιπλέον ενίσχυση φρεσκάδας για μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ η εικόνα του είναι από μόνη του εντυπωσιακή. Χάρη στο HydroBreeze, ένα ψυχρό νέφος καλύπτει τα φρούτα και τα λαχανικά σαν προστατευτικό πέπλο. Σε συνδυασμό με θερμοκρασία λίγο πάνω από τους 0 °C και υψηλή υγρασία, τα μη συσκευασμένα φρούτα και λαχανικά διατηρούνται εκτός συσκευασίας.
Το ψυχρό νέφος, σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία στο συρτάρι λίγο πάνω από τους 0 °C, δημιουργεί επιπλέον συνθήκες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των τροφίμων. Και προσφέρει ένα οπτικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το HydroBreeze ενεργοποιείται κάθε 90 λεπτά για 4 δευτερόλεπτα και για 8 δευτερόλεπτα κατά το άνοιγμα της πόρτας.
Στα συρτάρια Fish & Seafood, τα ψάρια και τα θαλασσινά αποθηκεύονται στην ιδανική θερμοκρασία των -2 °C τόσο επαγγελματικά, όπως στο ιχθυοπωλείο. Προσαρμόστε το μέγεθος της ζώνης -2 °C όπως επιθυμείτε – και αποθηκεύστε στην υπόλοιπη επιφάνεια κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα στην ιδανική θερμοκρασία των 0 °C. Η ενεργοποίηση της ζώνης -2 °C υποδεικνύεται από μια ένδειξη LED.
Τραγανή σαλάτα ή φράουλες: τα πιο ευαίσθητα τρόφιμα αξίζουν μια ιδιαίτερη θέση, για να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα - τα συρτάρια BioFresh. Στο συρτάρι Φρούτων & Λαχανικών η θερμοκρασία είναι σχεδόν 0 °C. Σε συνδυασμό εδώ με τη σταθερή υγρασία, χάρη στο αεροστεγές κλείσιμο, τα μη συσκευασμένα φρούτα και λαχανικά διατηρούνται περισσότερο. Δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε τίποτα.
Θέλετε το τρυφερό φιλέτο μοσχάρι ή το φρέσκο γάλα να διατηρείται φρέσκο για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα; Σε αυτό συμβάλλουν τα συρτάρια BioFresh - το Συρτάρι Meat & Dairy επικρατεί θερμοκρασία σχεδόν 0 °C – ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης και για τα πιο ευαίσθητα τρόφιμα.