ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ ΧΑΜΗΛΟ ALLEGRA HM6076 ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ-ΜΠΕΖ WICKER 95X55X51.5Yεκ.

HM6076

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

64,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Το ορθογώνιο (με στρογγυλεμένες γωνίες) χαμηλό τραπέζι εξωτερικού χώρου της σειράς επίπλων ALLEGRA έχει ΜΑΥΡΟ μεταλλικό σκελετό με 4 πόδια. Το επάνω μέρος του σκελετού είναι επενδυμένο με συνθετικό Rattan σε ΜΠΕΖ(φυσικό) χρώμα, έτσι ώστε να τοποθετηθεί το γυαλί ασφαλείας της επιφάνειας. Ένα κλασικό, πια, σχέδιο που μπορείτε να το ταιριάξετε με πολλές διαφορετικές καρέκλες ή πολυθρόνες, είτε ίδιας είτε διαφορετικής φιλοσοφίας. Οι διαστάσεις του το κάνουν ιδανικό για μικρότερους χώρους, τόσο επαγγελματικούς, όσο και για το σπίτι.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
95x55x51,5Y εκ.
Απόσταση ποδιών: 74x46 εκ.
Πάχος γυαλιού ασφαλείας: 5mm

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός είναι μεταλλικός με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας.
Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από άθραυστο γυαλί ή γυαλί ασφαλείας.
Το σκληρυμένο ή «άθραυστο» γυαλί είναι ένας τύπος γυαλιού ασφαλείας περίπου τέσσερις φορές ισχυρότερο από το συνηθισμένο γυαλί. Και σε αντίθεση με το συνηθισμένο γυαλί, το οποίο μπορεί να θρυμματιστεί σε οδοντωτά θραύσματα όταν σπάσει, το σκληρυμένο γυαλί σπάει σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κοκκώδη κομμάτια. Ως αποτέλεσμα, το σκληρυμένο γυαλί χρησιμοποιείται σε εκείνα τα περιβάλλοντα όπου η ανθρώπινη ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα, όπως οι οικιακές εφαρμογές κ.λπ.
Το συνθετικό Rattan αποτελείται από τεχνητές ίνες υψηλής ποιότητας. Αυτό δίνει στην κατασκευή εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα σε ακραίες συνθήκες ζέστης ή κρύου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι το τραπέζι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα πέρασμα με υγρό πανί είναι αρκετό.

*Το τραπέζι παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακές συσκευασίες.
**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: