ΚΑΝΑΠΕΣ ΓΩΝΙΑ (ΔΕΞΙΑ) COVEN HM3266.03R ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ ΥΦΑΣΜΑ 298x102-208x85Υεκ.

HM3266.03R

Περιορισμένη ποσότητα, 4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

1 199,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Σας παρουσιάζουμε τον COVEN, έναν υπέροχο μεγάλο καναπέ σε διαμόρφωση ΔΕΞΙΑΣ γωνίας (όπως τον κοιτάς) επενδυμένο με ποιοτικό ύφασμα σε ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ χρώμα. Ξεκινώντας από το design, ο καναπές φτάνει μέχρι πολύ χαμηλά σε στυλ «ποδιάς» και διαθέτει φαρδιά χαμηλά πόδια-βάσεις σε μαύρο χρώμα. Τα μπράτσα είναι εντυπωσιακά φαρδιά, ενώ η επένδυση είναι σε στυλ καπιτονέ με τις έντονες ραφές! Το κομμάτι που σχηματίζει την γωνία είναι ίδιας αισθητικής και ενώνεται με τον κυρίως καναπέ με κατακόρυφους αναρτήρες πάνελ. Η πλάτη είναι χαμηλή και διαθέτει 4 μαξιλάρια πλάτης με «καραμέλες»(μακρόστενα κυλινδρικά μαξιλάρια) στο πίσω μέρος τους για καλύτερη στήριξη, αλλά και 3 μικρότερα διακοσμητικά μαξιλαράκια. Το κάθισμα διαθέτει γεμίσματα αφρού μεσαίας σκληρότητας σε συνδυασμό με ελατήρια pocket springs, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση. Και φυσικά, σας προσφέρουμε αυτόν τον καναπέ με εγγύηση σκελετού 3 ετών!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
298x102-208x85Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 220x62-168x61-103 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 250x44 εκ.
Ύψος μπράτσου: 55 εκ.
Ύψος καθίσματος: 40 εκ.
Προδιαγραφές αφρού: DNS 29

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του καναπέ είναι κατασκευασμένος από συνδυασμό των ξύλων πεύκου και ευκαλύπτου. Το ΠΕΥΚΟ είναι ένα μαλακό ξύλο που αντέχει στη συρρίκνωση, διόγκωση και κάμψη. Ο ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ είναι ένα σκληρό ξύλο που θεωρείται ένα από τα βιώσιμα ξύλα που είναι χρήσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον.
Το ύφασμα της επένδυσης είναι 100% πολυεστερικό. Ο πολυεστέρας είναι ένας γενικευμένος όρος για οποιοδήποτε ύφασμα, το οποίο κατασκευάζεται με νήματα ή ίνες πολυεστέρα, που είναι ένα συνθετικό υλικό. Είναι πολύ ανθεκτικός και ιδιαιτέρως σε πολλές χημικές ουσίες, ενώ είναι ένα δημοφιλές ύφασμα, καθώς είναι ανθεκτικό σε συρρίκνωση και τέντωμα. Είναι επίσης ανθεκτικό στις ρυτίδες και τις εκδορές και οι ίνες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του είναι πολύ ισχυρές και ελαφρές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα απλό ξεσκόνισμα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε περίπτωση απλών λεκέδων είναι αρκετό για το καθάρισμα. Σε πιο δύσκολους λεκέδες συνιστάται το στεγνό καθάρισμα. Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά.

*Ο καναπές παραδίδεται αμοντάριστος σε εργοστασιακές συσκευασίες
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: