Hisense WFQP9014EVM Πλυντήριο Ρούχων 9kg 1400 Στροφών C (5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ)

WFQP9014EVM

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Μπείτε στο ακόλουθο link (hisense-hellas.gr) για την καταχώρηση των στοιχείων σας στην φόρμα εγγύησης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

399,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Pure JetΗ τεχνολογία Pure Jet , παράγει πολύ ισχυρή ροή νερού , διαλύοντας γρηγορότερα το απορρυπαντικό, βοηθώντας το να διεισδύσει πιο εύκολα, βαθύτερα στις ίνες των ρούχων. Επιπλέον, κατά το ξέβγαλμα των ρούχων, απομακρύνει ακόμα πιο αποτελεσματικά τα υπολείμματα απορρυπαντικού ή μαλακτικού, κάνοντας τη πλύση, πιο απαλή και πιο φιλική για το δέρμα.

Inverter MotorΈνας εξαιρετικά ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας, σχεδιασμένος να προσφέρει καλύτερη ενεργειακή απόδοση, μεγαλύτερη αξιοπιστία, χαμηλότερο θόρυβο και εγγύηση καλής λειτουργίας 10ετών.

Προγράμματα ΑτμούΤα προγράμματα Allergy Steam και Baby Steam Care χρησιμοποιούν ατμό που απελευθερώνεται από το κάτω μέρος του τυμπάνου στην αρχή της πλύσης, απομακρύνοντας τα μικρόβια και τα αλλεργιογόνα.. Ταυτόχρονα, οι ζάρες στα ρούχα μειώνονται αισθητά και τα ρούχα γίνονται πιο μαλακά και ”αφράτα”.

15 Προγράμματα πλύσης. Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία πλυντηρίων που προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα καθαρισμού και ευκολία χρήσης στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό το προϊόν διαθέτει 15 προγράμματα πλύσης που έχουν προσαρμοστεί για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε ένα από αυτά.

Start / Pause και Προγραμματισμός καθυστερημένης έναρξης. Διαθέσιμη επιλογή όπου ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τα ρούχα που ξέχασε, κατά τα πρώτα λεπτά της διαδικασίας πλύσης ή να προγραμματίσει η έναρξη της πλύσης να γίνει μεταγενέστερα. Έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την εξοικονόμηση, αλλά και τη βιωσιμότητα, καθώς το πλυντήριο δεν αδειάζει νερό ή δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί εκ νέου απορρυπαντικό.

Πρόγραμμα αυτό καθαρισμούΟ αυτοκαθαρισμός του κάδου, διατηρεί το πλυντήριο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθαρίζοντας βαθιά και απολυμαίνοντας το τύμπανο και τα εσωτερικά του μέρη στους 95ºC, απομακρύνοντας πιθανά υπολείμματα απορρυπαντικού ή κατάλοιπα προηγούμενων πλύσεων.

Child Lock. Η λειτουργία παιδικού κλειδώματος, προσφέρει επιπλέον ασφάλεια σε ένα σπίτι με παιδιά. Ενεργοποιώντας αυτήν την επιλογή, η πόρτα και τα κουμπιά δεν αποκρίνονται, ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πλυντήριο.

Snowflake Drum. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του κάδου σε σχήμα ”χιονονιφάδας”, προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού και μεγαλύτερη φροντίδα των ρούχων καθώς προστατεύει το ύφασμα, εμποδίζοντας το να παγιδευτεί στις οπές εξόδου νερού.

Γρήγορο Πρόγραμμα 15′Χρειάζεστε τα ρούχα σας το συντομότερο δυνατό; Για εκείνες τις στιγμές που ο χρόνος είναι σημαντικός, έχετε στη διάθεσή σας ένα γρήγορο πρόγραμμα μόνο 15 λεπτών που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας.

Δυνατότητες Και Λειτουργίες Πλυντηρίου
Καθυστέρηση Έναρξης, Τεχνολογία Ατμού, Χαμηλός Θόρυβος, Ψηφιακή Οθόνη

Εγγύηση: 2 χρόνια + 10 χρόνια στο Inverter Motor

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευαστής Hisense
  • Χρώμα Λευκό
  • Ενεργειακή Κλάση C
  • Πλάτος Πλυντηρίου 59.5cm
  • Χωρητικότητα Πλύσης 9Kg
  • Βάθος Πλυντηρίου 54cm
  • Τύπος Πλυντηρίου Εμπρόσθιας Φόρτωσης
  • Στροφές 1400
  • Διαστάσεις ΠxΒxΥ (cm): 59.5 x 54 x 85

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: