ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ BRYLL HM9597.06 ΕΚΡΟΥ ΜΠΟΥΚΛΕ-ΜΑΥΡΗ ΒΑΣΗ 86x90x97Υεκ.

HM9597.06

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

299,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Σας παρουσιάζουμε την περιστρεφόμενη πολυθρόνα BRYLL σε ΕΚΡΟΥ χρώμα που είναι μια από τις καινούργιες προσθήκες στην γκάμα μας. Στηρίζεται σε μια μαύρη μεταλλική τετράνυχη βάση στην οποία είναι τοποθετημένος ο πίρος περιστροφής. Η επένδυση της πολυθρόνας έχει γίνει με υψηλής ποιότητας μπουκλέ ύφασμα και το κάθισμα είναι αναπαυτικό ανταποκρινόμενο στον χαρακτήρα της πολυθρόνας, η οποία είναι μοντέρνα συνδυάζοντας design και άνεση. Τοποθετήστε την δίπλα στο τζάκι, σε ένα παράθυρο ή ακόμα και στο υπνοδωμάτιό σας, και αφεθείτε στην «αγκαλιά» της.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
86x90x97Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρη η επένδυση έχει γίνει με εξαιρετικής ποιότητας ΜΠΟΥΚΛΕ ύφασμα. Μπουκλέ λέγεται οποιοδήποτε ύφασμα που έχει κόμπο-μπούκλα στην ύφανσή του. Κατασκευάζεται από σχεδόν όλες τις πρώτες ύλες (αν και συνήθως είναι συνθετικό) με ειδικές κλωστές με κόμπους ή πολύ στριμμένα νήματα, έτσι ώστε να έχει σγουρή επιφάνεια. Δεν τσαλακώνει και μπορεί να είναι μονόχρωμο, μελανζέ ,καρώ ή τουιντ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Tο ύφασμα μπουκλέ μπορείτε να το σκουπίσετε με την ηλεκτρική σκούπα ενώ σε περίπτωση λεκέδων χρησιμοποιήστε ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι.

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.
Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: