ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΤΕΑΚ ME ΨΑΘΙΝΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ 51x60,5x88Yεκ.HM9399.11

HM9399.11

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

159,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Η καρέκλα HM9399.11 είναι μια καρέκλα χωρίς μπράτσα απαράμιλλης ομορφιάς. Ο σκελετός της ακολουθεί την κλασική γραμμή και δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας. Η καρέκλα είναι από ποιοτικό ξύλο, ενώ τόσο η μεσαίου ύψους πλάτη όσο και το φαρδύ κάθισμα αποτελούνται από ψάθα άριστης ποιότητας σε φυσικό χρώμα. Οι σχεδιαστικές γραμμές της καρέκλας είναι κομψές και με γνώμονα την άνεση του χρήστη, ενώ το ξύλο έχει το φυσικό του χρώμα που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα. Η καρέκλα θα αποτελέσει το κέντρο ενδιαφέροντος οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
51x60,5x88Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι από εξαιρετικής ποιότητας μασίφ ξύλο ΤΕΑΚ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το ξύλο ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού χώρου.

Το κάθισμα και η πλάτη είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας ψάθα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Αισθητικά πανέμορφη καρέκλα που θα ταιριάξει οπουδήποτε.
•Σχέση ποιότητας-τιμής
•Ετοιμοπαράδοτη

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: