ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ RIMINI HM9867.02 ΞΥΛΟ TEAK ΦΥΣΙΚΟ-ΜΑΥΡΟ ΣΧΟΙΝΙ & PU ΚΑΘΙΣΜΑ 60x61x76Υεκ.

HM9867.02

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

199,89€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Η πολυθρόνα τραπεζαρίας RIMINI έχει όμορφο design και όμορφη διχρωμία του ΦΥΣΙΚΟΥ ξύλου με ΜΑΥΡΟ. Η κατασκευή είναι από ποιοτικό ξύλο, ενώ το μαξιλαράκι του καθίσματος έχει επένδυση με ΜΑΥΡΟ PU δέρμα. Την εικόνα συμπληρώνει το σχοινί που υπάρχει στα μπράτσα αλλά και στην ημικυκλική πλάτη. Μια πολυθρόνα που με ένα ταιριαστό τραπέζι μπορεί να απογειώσει κάθε χώρο που θα τοποθετηθεί.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
60x61x76Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 46x51 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 52x14,5 εκ.
Ύψος μπράτσου: 67,5 εκ.
Ύψος καθίσματος: 44 εκ.
Ύψος πoδιού: 37 εκ.
Απόσταση ποδιών: 53x53,5 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι από εξαιρετικής ποιότητας μασίφ ξύλο ΤΕΑΚ. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του.
Το ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Αισθητικά πανέμορφη πολυθρόνα
•Παραδίδεται έτοιμη για χρήση

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: