ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ CHRYSSA HM9000.03 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΒΕΛΟΥΔΟ-ΜΑΥΡΑ ΜΕΤΑΛ.ΠΟΔΙΑ 44x47x83Υεκ

HM9000.03

4 - 10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

39,99€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Καρέκλα τραπεζαρίας CHRYSSA με βελούδινη επένδυση σε ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ χρώμα και ΜΑΥΡΑ μεταλλικά πόδια. Το κάτω μέρος των ποδιών της καρέκλας είναι χρωματισμένο σε χρυσή απόχρωση προσφέροντας μια καλαίσθητη οπτική. Μια καρέκλα που δίνει αέρα πολυτέλειας σε οποιοδήποτε χώρο. Λιτή, ποιοτική και κομψή σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Το εσωτερικό της πλάτης φέρει καπιτονέ τεχνοτροπία στην βελούδινη επένδυση, πράγμα που επιτείνει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτής της καρέκλας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
44x47x83Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 44x40 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 40x40 εκ.
Ύψος καθίσματος: 45 εκ.
Ύψος πoδιού: 38 εκ.
Απόσταση ποδιών: 39x38,5 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα πόδια της πολυθρόνας είναι μεταλλικά ενώ στο κάτω μέρος των ποδιών υπάρχουν πλαστικές τάπες για την προστασία των δαπέδων αλλά και την προστασία των ίδιων των ποδιών από την υγρασία.
Η επένδυση της πολυθρόνας έχει γίνει με εξαιρετικής ποιότητας βελούδινο ύφασμα. Το βελούδο είναι το ύφασμα που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! Πρόκειται για ένα ύφασμα απαλό, χαλαρό, και απολαυστικό, που προσδίδει στο χώρο φινέτσα και καλαισθησία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Πέρα από το κλασσικό ξεσκόνισμα, για να διατηρήσετε καθαρό και αφράτο το βελούδο, καλό είναι να το καθαρίζετε μία φορά την εβδομάδα με την ηλεκτρική σκούπα. Τοποθετήστε ένα απαλό βουρτσάκι, βάλτε το ήπιο πρόγραμμα στη σκούπα σας και σκουπίστε όλη την επιφάνεια με τη φορά της ίνας.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τρίψετε ένα βελούδινο ύφασμα. Ακόμα και αν πρέπει να αφαιρέσετε έναν λεκέ μην τον τρίψετε. Βρέξτε ένα απαλό πανάκι με νερό και ταμπονάρετε τοπικά στον λεκέ.

*Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία αμοντάριστο
**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: