Panasonic All in One ES-LL41-K503 Ξυριστική Μηχανή Προσώπου Επαναφορτιζόμενη

ES-LL41-K503

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

109,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Επαναφορτιζόμενη ξυριστική ES-LL41-K503 της Panasonic 3 σε 1 Hybrid. Με αυτή την  Wet & Dry 3 σε 1 ξυριστική μηχανή μπορείτε να ξυριστείτε, να τριμμάρετε και να περιποιηθείτε τη γενειάδα σας ή το μουστάκι. Υψηλή τεχνολογία που κόβει κάθε τρίχα αλλά αφήνει το δέρμα απαλό και χωρίς ερεθισμούς.

 

Ξύρισμα, Τριμμάρισμα Και Σχήμα Στα Γένεια Και Το Μουστάκι

Αυτή η 3-σε-1 υβριδική ξυριστική μηχανή κάνει τα πάντα, από το να τριμμάρει τη γενειάδα σας στο επιθυμητό μήκος μέχρι να δίνετε το ιδανικό σχήμα και τις γραμμές που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να έχετε έξτρα εργαλεία ή συσκευή.

 

Απαλό αλλά βαθύ ξύρισμα

Το σύστημα κοπής 3 λεπίδων με κοφτερές λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι και γραμμική κίνηση συνδυάζονται για να παρέχουν ένα βαθύ ξύρισμα που είναι απαλό στο δέρμα. Και χάρη στην αψίδα πολλάπλών ταχυτήτων και την κινητή κεφαλή, μπορείτε να απολαύσετε ένα απαλό, βαθύ ξύρισμα ακόμη και σε περιοχές όπου οι επίπονες τρίχες είναι δύσκολο να πιαστούν, όπως τα μάγουλα και κάτω από το πηγούνι.

 

7 ρυθμίσεις μήκους

Χρησιμοποιόντας τα δύο εξαρτήματα μπορείτε να τριμμάρετε τη γενειάδα σας σε μήκος 1, 2, 3 mm (A) ή 5, 6, 7 mm (B), ή να το χρησιμοποιήσετε ως έχει χωρίς εξαρτήματα για μήκος κοπης 0.5 mm.

Γρήγορο και δυνατό με περίπου 13000σ.α.λ και γραμμικές κινήσεις για ομαλό ξύρισμα
Ο γραμμικός κινητήρας Panasonic ειδικά σχεδιασμένος για ξυριστικές μηχανές διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει απώλεια ισχύος και δεν μένουν τρίχες, ακόμη και όταν ξυρίζετε βαριές γενειάδες. Ένας γρήγορος γραμμικός κινητήρας που παρέχει ένα ομαλό, καθαρό ξύρισμα σε περίπου 13000 σ.α.λ

 

Για καλλωπισμό φαβορίτας

Το αναδυόμενο τρίμμερ σε γωνία 40ο, το οποίο εμφανίζεται με το πάτημα του αντίχειρα, είναι βολικό για την κοπή τριχών που έχουν ξεφύγει στο λαιμό σας και την περιποίηση των φαβοριτών που έχουν μεγαλώσει πολύ. Οι κοφτερές λεπίδες και η ισχυρή γραμμική κίνηση του επιτρέπουν εξαιρετικά ομαλό ξύρισμα.

 

Υγρή και στεγνή λειτουργία

Απολαύστε την άνεση της στεγνής λειτουργίας ή χρησιμοποιήστε με αφρό ή τζελ για απαλό και λείο ξύρισμα.

 

Πλενόμενο

Αδιάβροχος σχεδιασμός για εύκολη και υγιεινή συντήρηση. Μπορείτε να ξεπλύνετε την ξυριστική μηχανή με τρεχούμενο νερό.

 

Nanopolished Blades

Οι εσωτερικές λεπίδες 30ο γυαλίζονται και ακονίζονται σε γωνία επιτρέποντας τους να κόβουν τις τρίχες για ένα βαθύ, απαλό ξύρισμα.

 

Μειώστε τον ερεθισμό του δέρματος με τον αισθητήρα ξυρίσματος

Ο αισθητήρας ανιχνεύει αυτόματα την πυκνότητα των γενειάδων και προσαρμόζει ανάλογα την ισχύ ξυρίσματος. Η χρήση της βέλτιστης ισχύος μειώνει το βάρος στο δέρμα για απαλό ξύρισμα.

 

Τοξωτή λεπίδα που αγκαλιάζει το περίγραμμα

Τα στρογγυλά εξωτερικά φύλλα ακολουθούν το περίγραμμα του προσώπου σας για αποτελεσματική κάλυψη και μέγιστη άνεση. Ταιριάζουν ομοιόμορφα στο δέρμα, ακόμη και κάτω από το πηγούνι σας, για να παρέχουν βαθύ ξύρισμα σε ολόκληρη την επιφάνεια.

 

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

  • Περιοχή Χρήσης  Προσώπου
  • Αριθμός Κεφαλών  2
  • Πρόσθετα Εξαρτήματα  Ναι

 

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

  • Υγρό Ξύρισμα  Ναι
  • Πλενόμενη  Ναι
  • Τροφοδοσία Ρεύματος  Επαναφορτιζόμενη
  • Χρόνος Φόρτισης  1 hrs

15 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: