NutriBullet NB 907 R Μπλέντερ για Smoothies 0.5lt 900W Κόκκινο

NB 907 R

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ


Credit module tbi bank 1.0.13

94,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

χυρός Κινητήρας

Το μπλέντερ NB907R έχει έναν ισχυρό κινητήρα 900 W που πολτοποιεί και αλέθει όλα τα προϊόντα διατροφής μέσω των λεπίδων του turbo εξαγωγέα, οι οποίες περιστρέφονται με 20.000 στροφές ανά λεπτό για να θρυμματίσουν και να αναμίξουν όλα τα υλικά και να απελευθερώσουν τα θρεπτικά τους συστατικά και τις βιταμίνες.

Ανοξείδωτες Λεπίδες

Ο μοναδικός σχεδιασμός των λεπίδων, σε συνδυασμό με την αποκλειστική Cyclonic Action, δημιουργούν τη δύναμη που αλέθει ομοιόμορφα και γρήγορα ακόμη και τα πιο σκληρά υλικά, απελευθερώνοντας όλα τα θρεπτικά τους συστατικά και τις βιταμίνες. Οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και δεν χρειάζεται ακόνισμα.

Εύκολη Χρήση

Η βάση ισχύος είναι ο κινητήρας του Nutribullet. Τοποθετήστε το κύπελλο στη βάση των 900 watt και σπρώξτε το κύπελλο προς τα κάτω. Χωρίς κουμπιά και χωρίς περίπλοκες οδηγίες. Γρήγορα και εύκολα!

Θρυμματισμός Πάγου

Οι λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, παρά το μικρό μέγεθος του μπλέντερ, μπορούν επίσης να ψιλοκόψουν και να θρυμματίσουν τον πάγο, για να ετοιμάσετε σπιτικά ροφήματα ή δροσιστικά κοκτέιλ .

Εύκολος Καθαρισμός

Όλα τα αποσπώμενα μέρη της συσκευής μπορούν να ξεπλυθούν και να καθαριστούν μετά από κάθε χρήση για μέγιστη υγιεινή και καθαριότητα.

Γιατί να επιλέξετε μπλέντερ;

Η επιλογή ενός μπλέντερ για την κουζίνα σας θα κάνει την προετοιμασία των γευμάτων πιο αποτελεσματική, ενώ παράλληλα θα κερδίσετε χρόνο, μιας και μπορεί να εκτελέσει την ίδια εργασία σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι ένας απλός πολυκόπτης τροφίμων.

Ιδανικό για άλεση φρούτων, λαχανικών, ξηρών καρπών και άλλων τροφών, το μπλέντερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την προετοιμασία του πρωινού και του μεσημεριανού σας, μέχρι και των ενδιάμεσων σνακ. Χρειάζεται, απλώς να καθαρίσετε τα τρόφιμα και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μέσα στην κανάτα του μπλέντερ γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε διαφορετικά σκεύη.

Πρόκειται για μία συσκευή που μπορείτε να έχετε πάντα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Κατασκευαστής

NutriBullet (Μπλέντερ)

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Ισχύς 900 W
Χωρητικότητα 0,5 lt
Γυάλινη Κανάτα     Όχι
Smoothie Maker Ναι
Θρυμματισμός Πάγου Ναι
Φορητό Μπλέντερ Όχι
Χρώμα Κόκκινο

17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: