Gruppe TO-0201 Φρυγανιέρα 2 Θέσεων 815W Γκρι Προβολή Μεγαλύτερου

Gruppe TO-0201 Φρυγανιέρα 2 Θέσεων 815W Γκρι

TO-0201

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ


Credit module tbi bank 1.0.13

48,90€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Η φρυγανιέρα της εταιρείας Gruppe διαθέτει υποδοχές για 2 φέτες ψωμιού. Μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός ή και δύο ατόμων για την καθημερινή παρασκευή του πρωινού ή του σνακ.Διαθέτει ισχύ 815 Watt για γρήγορα και ομοιόμορφα αποτελέσματα στο φρυγάνισμα του ψωμιού.

Η λειτουργία ξεπαγώματος σας δίνει τη δυνατότητα να ξεπαγώσετε ή να φρυγανίσετε άμεσα κατεψυγμένο ψωμί, με μόνο μια κίνηση. 

Ακόμη, με την αυτόματη απενεργοποίηση είστε ασφαλείς, καθώς η φρυγανιέρα απενεργοποιείται αυτόματα στην περίπτωση που το ψωμί κολλήσει και δεν εξαχθεί μετά το ψήσιμό του.

Διαθέτει ρυθμιζόμενο διακόπτη στο πλάι, 6 επιπέδων, αναλόγως τις προτιμήσεις σας και το βαθμό που θέλετε να ψήσετε ή να φρυγανίσετε το ψωμί σας κάθε φορά.

Η φρυγανιέρα της εταιρείας Gruppe διαθέτει κομψό retro σχεδιασμό με μεταλλικό ροζ-χρυσό φινίρισμα και αντιολισθητικά πέλματα στο κάτω μέρος για μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια.

Ο καθαρισμός της γίνεται εύκολα και γρήγορα, χάρις στον αποσπώμενο δίσκο για τα ψίχουλα, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: