Tesla Air purifier AIR3 Lite Ιονιστής / Καθαριστής Αέρα 35W για Χώρους 12m²

TAPA3LITE

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

79,99€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Καθαρός αέρας, καλύτερη ζώη

Το Tesla Air Purifier καλύπτει χώρους έως και 12m2, διασφαλίζοντας ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι απόλυτα φρέσκος και καθαρός. Μόλις τα αγαπημένα σας άτομα μπουν στο δωμάτιο θα νιώσουν τη διαφορά.

Φροντίζοντας τον αέρας σας φροντίζετε την υγεία σας

Είναι ο αέρας που αναπνέετε πολύ ξηρός; Ενυδατώστε τον και αποτρέψτε την ξηρότητα του αέρα που προκαλεί πολλούς ερεθισμούς και αναπνευστικά προβλήματα. Διατηρείτε την υγρασία του αέρα σε ένα άνετο επίπεδο ή αναπνέετε καθαρό αέρα; Δεν χρειάζεται να επιλέξετε - με την επιλογή ύγρανσης του Tesla Air Purifier μπορείτε να έχετε και τα δύο.

Αισθητά αποτελέσματα

Πείτε αντίο στη σκόνη, τη γύρη, τα μικρόβια και τα σπόρια μούχλας! Με την υψηλή αποδοτικότητα και τις διάφορες επιλογές φιλτραρίσματος που διαθέτει, το Tesla Air Purifier σας βοηθά να εξαφανίσετε τα όποια ανεπιθύμητα σωματίδια.

Απλό, έξυπνο, κομψό

Ο συνδυασμός της νέας τεχνολογία και του έξυπνου σχεδιασμού έχει ως αποτέλεσμα την απόδοση υψηλής ποιότητας! Αυτό το νέο μοντέλο καθαριστή αέρα Tesla διαθέτει εκπληκτικές τιμές CADR (Clean Air Delivery Rate), παράγοντας 100m³ καθαρού αέρα ανά ώρα.

Χαρακτηριστικά

Είδος

Ιονιστής
Ναι
Καθαριστής Αέρα
Ναι
Υγραντήρας
Όχι

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
35 W
Κάλυψη Χώρου
12 m²
Υπερήχων
Όχι
Θόρυβος
30 dB

Διαστάσεις

Πλάτος
18,6 cm
Βάθος
18,6 cm
Ύψος
38,5 cm

Προτεινόμενα

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: