JBL Quantum 400 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm Black

JBLQUANTUM400BLK

2-4 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

79,95€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Ακραίος ήχος για ακραίο gaming

Βυθίσου στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού με τον ήχο JBL® Quantum Surround που σε τοποθετεί στο επίκεντρο της δράσης. Η υποστήριξη DTS headphone:X v2.0 κάνει τον ήχο ακόμα πιο ρεαλιστικό και ακόμα πιο καθηλωτικό δίνοντάς σου το πάνω χέρι στο πεδίο της μάχης.

Μην σταματάς να παίζεις

Η στέκα είναι ιδιαίτερα ελαφριά και τα μαξιλαράκια αυτιών είναι κατασκευασμένα από memory foam για να μην σε κουράζουν όταν τα φοράς για ώρες.

Ποτέ το multiplayer gaming δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό

Κατεύθυνε τους συμπαίκτες σου με απόλυτη ακρίβεια χάρη στο μικρόφωνο που εστιάζει στη φωνή και σηκώνεται όταν δεν το χρησιμοποιείς. Επιπλέον, το JBL® Quantum 400 διαθέτει game-chat balance dial από το Discord για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη συνεννόηση με τους συμπαίκτες σου. Είναι επίσης συμβατό με το TeamSpeak και άλλες πλατφόρμες.

Άκου παντού

Το JBL® Quantum 400 headset είναι συμβατό μέσω USB με PC, PS4, Xbox, Nintendo Switch και Mac. Είναι επίσης συμβατό μέσω jack 3.5 mm σε PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Mobile Mac και VR. Η υποστήριξη JBL® Quantum Surround είναι διαθέσιμη μόνο σε PC.

Προσάρμοσέ το όπως θες

Μέσω του λογισμικού JBL® Quantum Engine PC  μπορείς εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσεις ξεχωριστά προφίλ, να προσαρμόσεις το RGB και να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του μικροφώνου. Μπορείς επίσης να προσαρμόσεις το equalizer ή να επιλέξεις μεταξύ 6 προκαθορισμένων ρυθμίσεων.

ΤΥΠΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ
Gaming
ΣΥΝΔΕΣΗ
USB, 3.5mm Jack
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ
20 Hz-20 KHz
ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ
1.2 m
ΧΡΩΜΑ
Black
ΕΓΓΥΗΣΗ
2 Έτη

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: