Liebherr CNsfc 574i Plus Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Υ201.5xΠ59.7xΒ67.5εκ. Inox C

CNsfc 574i

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

1 549,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

IceMaker με δοχείο νερού

Το IceMaker με δοχείο νερού αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση σε περίπτωση ανεπαρκούς ποιότητας νερού ή απουσίας σωλήνωσης νερού. Αφαιρείται εύκολα για το γέμισμα.

EasyFresh

Εγγύηση για φρέσκα προϊόντα στο σπίτι σας αποτελεί το συρτάρι EasyFresh. Είτε πρόκειται για μη συσκευασμένα φρούτα, λαχανικά ή καρπούς: εδώ αποθηκεύονται όλα ιδανικά. Μέσω των τροφίμων η υγρασία αέρα στο συρτάρι αυξάνεται χάρη στο στεγανό κλείσιμο. Με τον τρόπο αυτό, τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για μεγάλο διάστημα.

NoFrost

Όταν ανοίγετε την κατάψυξή σας, θέλετε να βλέπετε κατεψυγμένα τρόφιμα – αλλά σίγουρα όχι πάγο και πάχνη. Το NoFrost προστατεύει την κατάψυξη από τον ανεπιθύμητο σχηματισμό πάγου, ο οποίος καταναλώνει πολλή ενέργεια και μπορεί να είναι ακριβός. NoFrost σημαίνει: Ποτέ πια δύσκολη και χρονοβόρα απόψυξη, αλλά περισσότερος χρόνος για άλλα πράγματα – και εξοικονόμηση χρημάτων.

DuoCooling

Χάρη στα δύο πλήρως ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, το DuoCooling φροντίζει ώστε να μην πραγματοποιείται ανταλλαγή αέρα μεταξύ ψυγείου και κατάψυξης. Τα τρόφιμα δεν ξηραίνονται και δεν μεταφέρονται οσμές. Αυτό σημαίνει: πετάτε λιγότερα τρόφιμα στα σκουπίδια, δεν ψωνίζετε τόσο συχνά, αλλά εξοικονομείτε χρήματα και απολαμβάνετε περισσότερα.

SteelFinish

Λατρεύετε τη δροσερή κομψότητα στην κουζίνα σας; Τότε το ψυγείο Liebherr με επιφάνεια SteelFinish αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το υλικό colaminate με κάθετο εφέ από βούρτσα είναι παρόμοιο με τον γνήσιο ανοξείδωτο χάλυβα, ανθεκτικό και καθαρίζεται εύκολα. Τα βαμμένα σε ασημί τοιχώματα συμπληρώνουν άψογα την κομψή εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
C
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
163 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
372 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
104 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
268 lt
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Όχι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
201,5 cm
Πλάτος
59,7 cm
Βάθος
67,5 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: