TESLA SUPERIOR TT34TP21-1232IAWUV ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ DC INVERTER WIFI WHITE 12000 BTU A++/A+

TT34TP21-1232IAWUV

Αναμένεται


Credit module tbi bank 1.0.13

469,99€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Tesla Superior- TT34TP21-1232IAWUV / EAN - indoor 8606018856244 - outdoor 8606018856527

(Wifi , φίλτρο ιονιστή , UV)

4-Fan Speed: Low/Middle/High/Turbo, 3D Air Flow: Vertical/Horizontal Auto Swing, Turbo

Mode, Anti-cold Air, I Feel, Low Temperature Heating/Cooling -15ºC, Comfortable Cooling,

Independent Dehumidification, Auto mode, Display On/OFF, smart airflow, Rapid Cooling and

Rapid Heating, Intelligent defrost, Emergency Button, Anti-rust proo cabinet, Wide Voltage

Range Start-up, Strong Cooling at 60ºC, Leakage Detection, Auto-restart, Self-diagnosis, Louver

Position Memory, Dual drainage, Washable filter, Hidden Display, Self-cleaning, Refrigerant Leak

Detection, Sleep Mode, ECO function, Timer, WIFI, UVC Sterilization.


Προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία της επιθυμητής θερμοκρασίας αέρα! Βασιστείτε στις μονάδες AC Inverter της Tesla με οικολογικά ψυκτικά μέσα και πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΕΤΟΙ
Ας παρουσιάσουμε προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία της επιθυμητής θερμοκρασίας δωματίου σας: κλιματιστικά Tesla, εμπνευσμένα από τις καθημερινές σας ανάγκες και τους αγαπημένους σας χώρους. Ανεξάρτητα από την εποχή, οι μονάδες AC της Tesla θα σας προσφέρουν μια απόλυτα άνετη ατμόσφαιρα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΝΙΩΘΩ / ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ
Με την Tesla, ο κλιματισμός γίνεται καινοτόμος και διαισθητικός. Λόγω ενός αισθητήρα θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο, το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας του. Αυτή η χρήσιμη λειτουργία προσφέρει μια πιο έξυπνη και ευκολότερη μέθοδο διατήρησης της βέλτιστης θερμοκρασίας δωματίου.

ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
Αφού γίνει η ψύξη ή η αφύγρανση, η συσκευή ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus για να αποτρέψει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων. Διαθέτει επίσης έναν εξατμιστή που μπορεί να καθαριστεί μόνος του, καθώς και μια επιλογή αποστείρωσης με υπεριώδη ακτινοβολία που βοηθά στον καθαρισμό του αέρα που βγαίνει από το AC.


ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ
Το κλιματιστικό μπορεί να παρακολουθεί τις λειτουργίες του και να εντοπίζει αυτόματα προβληματικά ή ελαττωματικά μέρη. Εάν συμβεί αυτό, εμφανίζεται ένας κωδικός σφάλματος στην οθόνη, καθιστώντας τη συντήρηση ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΑΕΡΑ

Η μονάδα εναλλασσόμενου ρεύματος εστιάζει έξυπνα τη ροή του αέρα σε διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, με το λεγόμενο «στυλ κουβέρτας» στη λειτουργία θέρμανσης και «στυλ ντους» όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ψύξης. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά στην εξισορρόπηση της θερμοκρασίας σε κάθε σημείο του δωματίου.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΕΝΕΡΓΟ
Ένας συμπιεστής υψηλής συχνότητας βοηθά τη μονάδα εναλλασσόμενου ρεύματος να αρχίσει να παράγει ψυχρότερο ή θερμότερο αέρα γρηγορότερα: μέχρι τους 18°C ​​σε μόλις 30 δευτερόλεπτα ή έως τους 40°C σε 60 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε γρήγορα την προτιμώμενη θερμοκρασία δωματίου.

ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ
Ένα γαλβανισμένο φύλλο και έξι στρώσεις αντισκωριακής επίστρωσης διασφαλίζουν ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού συνεχίζει να φαίνεται καλή σαν καινούργια, ακόμη και μετά από παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως και τη βροχή.

ΚΡΥΦΗ ΟΘΟΝΗ LED
Η οθόνη της μονάδας κρύβεται έξυπνα μέσα στο πάνελ, διατηρώντας μια απλή και κομψή εμφάνιση που συμπληρώνει την επιλογή εσωτερικού σχεδιασμού σας. Η οθόνη LED είναι εύκολη στην πρόσβαση, αλλά κρυμμένη για μέγιστη αισθητική εμφάνιση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ WI-FI
Η λειτουργία Wi-Fi σημαίνει ότι το κλιματιστικό Tesla μπορεί επίσης να ελεγχθεί με κινητά τηλέφωνα ή άλλες έξυπνες συσκευές. Προσθέτει στην καθημερινή σας άνεση και ευελιξία και σας εμποδίζει να ξοδεύετε αιώνες αναζητώντας το τηλεχειριστήριο που έπεσε πίσω από τον καναπέ!

ΑΠΑΛΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ
Ο ειδικός σχεδιασμός περσίδων επιτρέπει στον ψυχρό αέρα να περνά μέσα από μικροτρύπες, εκεί για να βοηθήσει στη δημιουργία πιο ήπιας ροής αέρα που προέρχεται από το κλιματιστικό. Πείτε αντίο στον δριμύ κρύο αέρα και καλωσορίστε μια απαλή ροή από τη μονάδα AC σας!


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ


Ενεργειακή κλάση Α++/Α+

Χωρητικότητα BTU 12000

Τύπος ψυκτικού R32

Επίπεδο θορύβου 22 dB

Ονομαστική ικανότητα ψύξης (KW) 3.4

Ονομαστική ισχύς θέρμανσης (KW) 3.42

ΠΡΟΦΗΤΗΣ 6.1

SCOP 4

Ετήσια κατανάλωση – ψύξη (kWh/a) 195

Ετήσια κατανάλωση – θέρμανση (kWh/a) 840

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: