Νέο Inventor Emperor EMPVI-12WFI/ EMPVO-012 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi Προβολή Μεγαλύτερου

Inventor Emperor EMPVI-12WFI/ EMPVO-012 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi

EMPVI-12WFI/ EMPVO-012

4-10 ημέρες


Credit module tbi bank 1.0.13

829,00€

ΤΙΜH/ΤΕΜ

Περισσότερες πληροφορίες

Κομψό και ισχυρό

Η νέα σειρά κλιματιστικών Emperor υπόσχεται τέλεια ατμόσφαιρα όλο τον χρόνο. Σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό και κομψό σχεδιασμό του, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Με ενεργειακή κλάση Α+++ σε ψύξη και θέρμανση σε όλες τις αποδόσεις, καθώς και τη νέα εξελιγμένη λειτουργία Triple Eco Mode, το κλιματιστικό Emperor εξασφαλίζει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Ταυτόχρονα, ο ήχος της λειτουργίας του, μόλις 16db(A), είναι πιο χαμηλός κι από έναν ψίθυρο, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον άνεσης, ενώ ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης και η λειτουργία Wi-Fi με φωνητικές εντολές, απογειώνουν την εμπειρία σας!

Ενεργειακή Κλάση A+++

Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση A+++ και δημιουργήστε ιδανική ατμόσφαιρα. Εξοικονομήστε χρήματα και φροντίστε για το ενεργειακό αποτύπωμα με την επιλογή κλιματιστικού χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης.

Αισθητήρας κίνησης

Εξασφαλίστε μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, με την πρωτοποριακή τεχνολογία του Αισθητήρα Κίνησης. Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε, ρυθμίζοντας την κατεύθυνση της ροής του αέρα του κλιματιστικού σας στο σημείο που βρίσκεστε ή αντίθετα από αυτό και απολαύστε άριστες συνθήκες άνεσης στον χώρο σας. Μειώστε το λειτουργικό κόστος του κλιματιστικού και εξοικονομήστε χρήματα, χάρη στη δυνατότητα που προσφέρει ο Αισθητήρας Κίνησης στη μονάδα να μειώνει ή να ενισχύει την απόδοσή της, κάθε φορά που αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία σας από τον χώρο

Αθόρυβη λειτουργία 16dB(A)

Ενεργοποιήστε την αθόρυβη λειτουργία στο κλιματιστικό σας και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης ησυχίας. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και στην εξελιγμένη τεχνολογία του κλιματιστικού, απολαμβάνετε χαμηλή στάθμη θορύβου, από 16dB(A)

Εντυπωσιακός σχεδιασμός

Αναβαθμίστε την αισθητική του χώρου σας με τη νέα σειρά κλιματιστικών Emperor. Ο συνδυασμός του μαύρου χρώματος με την υψηλή ποιότητα που διαθέτει, χαρακτηριστικά που επιτάσσουν οι τελευταίες τάσεις στη σύγχρονη διακοσμητική, θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας σε σημείο αναφοράς μοντέρνου design και πολυτέλειας!

Κατασκευαστής

Inventor

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
EMPVI-12WFI/EMPVO-12

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
11940 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
14330 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Γκρι

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A+++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
8,5 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,6 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
144 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
854 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
55 dB
Εξωτερικής Μονάδας
61 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
85,6 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
30 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
19,7 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
80 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
55,3 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
27,5 cm

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: